Neler Yeni

Yağ oranımı en hızlı nasıl düşürebilirim?

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
Sürekli etrafta okumama rağmen doğru dürüst bir şey anlamadım. Önerilerinizi yazarsanız mutlu olurum.
172cm ile 64 kiloyum. Yağ oranım %19civarı %16-15 e çekmek istiyorum çok belli oluyor rahatsız oluyorum.
I
V
M*ala anlatır gibi anlatırsanız çok daha mutlu olurum.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Sürekli etrafta okumama rağmen doğru dürüst bir şey anlamadım. Önerilerinizi yazarsanız mutlu olurum.

I
V
Hocam kas kütlenizi arttırmanız ve kalori açığı oluşturmanız gerekiyor.

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AhmetFT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Fuat Danacı

I
V
sadece su diyeti yap 3 gün sadece su bir gün yemek o yemek yediğin gündede cok yememek şartıyla 2 hafta yaparsan miden açlığa alısacak sonra diyet yaparsın olur. bende cok kiloluydum yaklasık böyle 1 haftada 3 4 kilo verdim ama ben o 1 gün bile yemek yemiyordum yemeni tavsiye ediyorum çünkü boşaltım organına müdahale gerekiyor yoksa :D

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
sadece su diyeti yap 3 gün sadece su bir gün yemek o yemek yediğin gündede cok yememek şartıyla 2 hafta yaparsan miden açlığa alısacak sonra diyet yaparsın olur. bende cok kiloluydum yaklasık böyle 1 haftada 3 4 kilo verdim ama ben o 1 gün bile yemek yemiyordum yemeni tavsiye ediyorum çünkü boşaltım organına müdahale gerekiyor yoksa :D
Hocam ölüm diyeti mı bu?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
sakın "karbonhidratı komple hayatından çıkar" diyenleri dinleme. lifli beslen [yulaf vb. (at gibi yeme tabii pişirerek ye)]. spor yap(kas kütleni artır yani)

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Hocam böyle saçma ***** programları sakın yapmayın. 1 gün aç kalmak çok sakat iş. Ayrıca adamın kilosu düşük zaten. Bu adamın kas kütlesini arttırması gerekiyor. Ayrıca ilk hafta 3 4 kilo vermeniz normal vücut ilk hafta ödem atıyor.

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
Ben bunu yapmıştım eskiden ama bunun faydadan çok zararı var.
Diyetisyen önermeden kafana göre yaptığında sağlıksız oluyor.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Diyetisyene gitmeden haftada bir kere çikolata yiyerek günde 2öğün yemek 1öğün meyve ve çay ile 5inci gündeyim 700gr verdim şuan

AhmetFT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Fuat Danacı
işte mecbur biryerlere müdahale ettirdik zaten full böyle diyet yapmayı önermiyorum internette bir kaç doktor sorun olmaz demişti sağlıksal olarak bi durum olmadı biryerlere müdahale dışında :D

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
Hocam böyle saçma ***** programları sakın yapmayın. 1 gün aç kalmak çok sakat iş. Ayrıca adamın kilosu düşük zaten. Bu adamın kas kütlesini arttırması gerekiyor. Ayrıca ilk hafta 3 4 kilo vermeniz normal vücut ilk hafta ödem atıyor.
2-3 ay önce yapıyordum salmıştım sonra yine yapmaya başladım 2-2.5 hafta baya zorladım kendimi de 3-4 gündür yapmıyorum saldım bu aralar.
Kilom düşük te yine de karnımda küçük te olsa göbek var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diyetisyene gitmeden haftada bir kere çikolata yiyerek günde 2öğün yemek 1öğün meyve ve çay ile 5inci gündeyim 700gr verdim şuan
Su diyeti için demiştim.Sadece su içiyorsun.Hiç vitamin falan almıyorsun.Ayrıca enerji de almadığın için çok yorgun oluyorsun ve baş ağrısı falan oluyor.

Top Bottom