Vallah hocam çok incelemedim 40 gram bu bar içinde 2.3 gram şeker var 10 gram protein peynir altı suyundan felan yazıyorduŞeker miktarı ve kullanılan yağlar sağlıklı sayılabilecek seviyedeyse göm gitsin. Spor yaparken böyle ufacık şeyleri çok kafaya takmaya gerek yok.
O zaman çok takma haftada 1 hatta 2 yesen sorun olmaz. Zaten bunun verdiği kaloriyi kardiyo yapıyorsan çok rahat yakıyorsundur.Vallah hocam çok incelemedim 40 gram bu bar içinde 2.3 gram şeker var 10 gram protein peynir altı suyundan felan yazıyordu
152 kalorı hocam bar haftada 5 gün spora gidiyorum minumu 250-260 kalorı yakıyorumO zaman çok takma haftada 1 hatta 2 yesen sorun olmaz. Zaten bunun verdiği kaloriyi kardiyo yapıyorsan çok rahat yakıyorsundur.
152 kalori ve 2 gram şeker hiçbir şeydir. Yağ yakan birisinin ortalama 15-20 gram şekeri geçmemesi gayet kafidir. Bu 15-20 gram neye bedel dersen; meyveli soda, protein barlar haricindeki çikolata barlar, 4-5 çikolatalı bisküvi falan.152 kalorı hocam bar haftada 5 gün spora gidiyorum minumu 250-260 kalorı yakıyorum
Çok teşekkür ederim hocam sayenizde anladım.152 kalori ve 2 gram şeker hiçbir şeydir. Yağ yakan birisinin ortalama 15-20 gram şekeri geçmemesi gayet kafidir. Bu 15-20 gram neye bedel dersen; meyveli soda, protein barlar haricindeki çikolata barlar, 4-5 çikolatalı bisküvi falan.
Yağ yakma amacı olan birisi olsan bile yine benim dediğim kadar takmana gerek yok. Sadece abartmamak yeterli, haricinde her türlü o aldığını yakman mümkündür. Sadece boş boş yediğin abur cuburları, ekmekleri, 1 tabak koskoca baklavayı, pastayı yemeyi bırak gerisi çok da takmaya değer değil. Rica ederim.Çok teşekkür ederim hocam sayenizde anladım.