Yağ yakmak isteyen biri ara sıra çikolata yiyebilirmi ?

lecxx

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar, amacım yağ yakmak. 2-3 günde bir fotoğraftaki bardan yesem bir şey olur mu? Yoksa hiç mi yemeyeyim? Yaş 16 boy 175 kilog 72

Ekler

• IMG_0159.webp
    IMG_0159.webp
    1.7 MB · Hit: 16
Şeker miktarı ve kullanılan yağlar sağlıklı sayılabilecek seviyedeyse göm gitsin. Spor yaparken böyle ufacık şeyleri çok kafaya takmaya gerek yok.

Şeker miktarı ve kullanılan yağlar sağlıklı sayılabilecek seviyedeyse göm gitsin. Spor yaparken böyle ufacık şeyleri çok kafaya takmaya gerek yok.
Vallah hocam çok incelemedim 40 gram bu bar içinde 2.3 gram şeker var 10 gram protein peynir altı suyundan felan yazıyordu

Vallah hocam çok incelemedim 40 gram bu bar içinde 2.3 gram şeker var 10 gram protein peynir altı suyundan felan yazıyordu
O zaman çok takma haftada 1 hatta 2 yesen sorun olmaz. Zaten bunun verdiği kaloriyi kardiyo yapıyorsan çok rahat yakıyorsundur.

152 kalorı hocam bar haftada 5 gün spora gidiyorum minumu 250-260 kalorı yakıyorum
152 kalori ve 2 gram şeker hiçbir şeydir. Yağ yakan birisinin ortalama 15-20 gram şekeri geçmemesi gayet kafidir. Bu 15-20 gram neye bedel dersen; meyveli soda, protein barlar haricindeki çikolata barlar, 4-5 çikolatalı bisküvi falan.

152 kalori ve 2 gram şeker hiçbir şeydir. Yağ yakan birisinin ortalama 15-20 gram şekeri geçmemesi gayet kafidir. Bu 15-20 gram neye bedel dersen; meyveli soda, protein barlar haricindeki çikolata barlar, 4-5 çikolatalı bisküvi falan.
Çok teşekkür ederim hocam sayenizde anladım.

Çok teşekkür ederim hocam sayenizde anladım.
Yağ yakma amacı olan birisi olsan bile yine benim dediğim kadar takmana gerek yok. Sadece abartmamak yeterli, haricinde her türlü o aldığını yakman mümkündür. Sadece boş boş yediğin abur cuburları, ekmekleri, 1 tabak koskoca baklavayı, pastayı yemeyi bırak gerisi çok da takmaya değer değil. Rica ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,884
Üyeler
184,696
Son üye
oktayarabd
Geri