Bir tek siz akıllısınız hocam.O zaman bende sürekli 30 Vp isteyerek biriktireyim, cidden veriyorlarsa saçmalık.
dostum ne alacaksın diye soruyorlar ilk önce senin beyninde düşündüğün gibi değil bu sistem.O zaman bende sürekli 30 Vp isteyerek biriktireyim, cidden veriyorlarsa saçmalık.
harbi gıcık oluyorum şöyle tiplere daha araştırmadan vermezler diyorlarBilip bilmeden konuşanlar var riot games eksik kalan 2 haneli oyun paralarını vermiştir hep.
bana da çok saçma geldi. saçmadan ziyade adaletsiz. tam para verenler enayi mi? onlar da 40-50 eksik bırakıp istesinler o zaman.O zaman bende sürekli 30 Vp isteyerek biriktireyim, cidden veriyorlarsa saçmalık.
İroni olduğunu anlamadıysanız yorum yapmıyorum.Bir tek siz akıllısınız hocam.
Alacağım şeyi ve eksik VP yi belirttim 1 gün içerisinde verdiler.
Alıntıyı görüntüle
hulk daha gerçek hocam
Bende baya şaşırdım, Riot Games bir de. Bu hareketi beklemeyeceğim nadir firmalardan. Garip.bana da çok saçma geldi. saçmadan ziyade adaletsiz. tam para verenler enayi mi? onlar da 40-50 eksik bırakıp istesinler o zaman.
Aynen hocam kesinlikle ironidir eminim. Üstteki yorumda ironidir. Sıkışınca ironi olur zaten böyle şeyler.İroni olduğunu anlamadıysanız yorum yapmıyorum.
veriyorlar knk ama vermeden önce ne alcağını soruyorlar1 kez veriyolar 2. de vermiyolar
Hem saçmalamışsın hemde yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun.İroni olduğunu anlamadıysanız yorum yapmıyorum.
İroni olduğunu anlamam için illa ki ünlem koymama gerek yok, Riot'un bu yaptığının da adil olmadığı apaçık ortada. Bir konuda yazılan her şeyi okuduktan sonra doğrusu öğrenip şov yapman da komik. Bundan sonra yazdığın şeye de yanıt vermeyeceğim. Kendi kendine tartışırsın.Aynen hocam kesinlikle ironidir eminim. Üstteki yorumda ironidir. Sıkışınca ironi olur zaten böyle şeyler.