Neler Yeni

yağmacı vandal alıcam 25vp eksik! (verdiler)

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
bana 9 - 10 saat içinde geri dönüş yaptılar ama şuan ticket atma yeni koleksyon gelince at çünkü hangi silahı alıcaksın diye soruyorlar
ama yağmacı bugun geldi yağmacıyı almam lazım bugun

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,261
İsim
Diyarhan
Bilip bilmeden konuşanlar var riot games eksik kalan 2 haneli oyun paralarını vermiştir hep.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
O zaman bende sürekli 30 Vp isteyerek biriktireyim, cidden veriyorlarsa saçmalık.
dostum ne alacaksın diye soruyorlar ilk önce senin beyninde düşündüğün gibi değil bu sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilip bilmeden konuşanlar var riot games eksik kalan 2 haneli oyun paralarını vermiştir hep.
harbi gıcık oluyorum şöyle tiplere daha araştırmadan vermezler diyorlar

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
O zaman bende sürekli 30 Vp isteyerek biriktireyim, cidden veriyorlarsa saçmalık.
bana da çok saçma geldi. saçmadan ziyade adaletsiz. tam para verenler enayi mi? onlar da 40-50 eksik bırakıp istesinler o zaman.

-Yec

80+ Bronze
Aynen hocam kesinlikle ironidir eminim. Üstteki yorumda ironidir. Sıkışınca ironi olur zaten böyle şeyler.
İroni olduğunu anlamam için illa ki ünlem koymama gerek yok, Riot'un bu yaptığının da adil olmadığı apaçık ortada. Bir konuda yazılan her şeyi okuduktan sonra doğrusu öğrenip şov yapman da komik. Bundan sonra yazdığın şeye de yanıt vermeyeceğim. Kendi kendine tartışırsın.

Top Bottom