Yakın zamanda olan planınız

Ted Mosby

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,757
Şahsen en büyük planım cumartesi günü arkadaşlarla sabah 8 de bisiklet sürmeye çıkıcaz yaklaşık 30 km yol yapıcaz var mı sizinde böyle planlarınız

Hiçbir planım yok en son pc almaya çalışıyodum sonra fiyatlar uçtu anlamsızca evde oturuyorum hayat çok tekrar ediyor gibi hissediyorum tüm günlerim uyan yemek ye yat uyan yemek ye diye geçiyor :D Dışarı çıkmaya çalıssam hepsi oturmuş evde oyun oynuyo tabi onaları suçlamıyom ben olsam bende çıkmazdım :D

Hocam benim planım okullar açıldıktan sonra bu 11. sınıf içerisinde dil eğitimimi tamamiyle tamamlayıp TYT konularını aradan çıkarıp ondan sonra ki sene YKS'de iyi bir puan alıp Ege taraflarında bir üniversitede tercümanlık okumak istiyorum. Bir kaç sene içinde birikim yaparak vize+pasaport vs halledip Londra'ya yerleşmek istiyorum. Pek yakın tarihli bir plan olmadığı aşikar :)

Hocam benim planım okullar açıldıktan sonra bu 11. sınıf içerisinde dil eğitimimi tamamiyle tamamlayıp TYT konularını aradan çıkarıp ondan sonra ki sene YKS'de iyi bir puan alıp Ege taraflarında bir üniversitede tercümanlık okumak istiyorum. Bir kaç sene içinde birikim yaparak vize+pasaport vs halledip Londra'ya yerleşmek istiyorum. Pek yakın tarihli bir plan olmadığı aşikar :)
Sanırım çalışmayan bir brn varım...

Şahsen en büyük planım cumartesi günü arkadaşlarla sabah 8 de bisiklet sürmeye çıkıcaz yaklaşık 30 km yol yapıcaz var mı sizinde böyle planlarınız
ben yaptım knk 20 km belediye bisikleti ile karaköy bebek yaptık birde geri döndük tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri