Omni-Man
80+ Bronze
Dahası
İlk 3 oyun doğru çıktı ama liste abartı gibi geldi bana inşallah doğrudur
Yani açıkcası sizce rdr2 valhalla falan verirler mi öyle çılgınlık içinGeçtiğimiz sene de sızmıştı, ama sonrası pek uymadı
Remnant From The Ashes, What Remains of Edit Finch gibi oyunları daha önce de vermişti. Onları tekrar verir mi emin değilim. Days Gone'a sevindim ama listenin doğru olmayabileceğini de göz önünde bulundurmak lazım.İlk 3 oyun doğru çıktı ama liste abartı gibi geldi bana inşallah doğrudurAlıntıyı görüntüle
Geçtiğimiz sene sızan liste aşırı abartıydı, Horizon Zero Dawn gibi birçok büyük oyun yazmışlardı. Bu liste aşırı abartı olmadığı için belki bir ihtimal doğru olabilir.Geçtiğimiz sene de sızmıştı, ama sonrası pek uymadı
Onu bilmiyorumBu liste 3 gündür var mı yoksa bugün mü ortaya çıktı?
Gerçek olursa süper olurDiğer sızanlar gibi değil, gerçek olması mümkün bence.
İmkansızYani açıkcası sizce rdr2 valhalla falan verirler mi öyle çılgınlık için
E dostum ilk 3 oyun zaten belli olmuş. İlk 3'e belli olan oyunları koyup sonra sallamış da olabilirler.Onu bilmiyorum
Gerçek olursa süper olur
İmkansız
Ama keşke bir tane daha büyük oyun verselerdi, açıkçası Cyberpunk 2077 vermelerini çok isterdim.Diğer sızanlar gibi değil, gerçek olması mümkün bence.
16. Hulkİlk 3 oyun doğru çıktı ama liste abartı gibi geldi bana inşallah doğrudurAlıntıyı görüntüle