Remenant'ı nasıl doğruladın?Undertale doğru çıkarsa belli olur
Daha öneden verdiği iki-üç oyun var listede ve diğer oyunlar da Steam hesabımda var. Bu listede sadece Days Gone ve Quantum Break işime gelir. Yani kişisel olarak listenin yalan olmasını istiyorum.Niye yalan olmasını istiyorsun ki listenin nesi var?
İnşallah doğrudur ama GTA 5 veren adam bunu da verirİki-üç tane büyük oyun var diye direkt abartı deyip alay etmek mantıklı değil bence. Geçen senenin listesine yapsan eyvallah.
Bı kaç güvenilir kaynakta yazıyorduRemenant'ı nasıl doğruladın?
Benim de almayı istediğim oyunlar var listede katana zero ile undertale yi 5 gün sonra alacaktım zaten liste doğru çıkarsa çok güzel olacakDaha öneden verdiği iki-üç oyun var listede ve diğer oyunlar da Steam hesabımda var. Bu listede sadece Days Gone ve Quantum Break işime gelir. Yani kişisel olarak listenin yalan olmasını istiyorum.
Rockstar en çok satan oyununu sence verir mi?Yani açıkcası sizce rdr2 valhalla falan verirler mi öyle çılgınlık için
Daha önceden ücretsiz verdiği oyunları tekrar ücretsiz verdiği oldu.What remains of editch finch daha önce epicte ücretsizdi yine verilceğini sanmıyorum.
Geçtiğimiz sene iki tane liste sızdı ilki abartı olandı zaten kimse beklemiyordu. 2. çıkan liste cuma günü sızmıştı ve baştan sona doğruydu. Days Gone hariç inanılabilir bir liste.Geçtiğimiz sene de sızmıştı, ama sonrası pek uymadı