(yalanmış) Epic Games oyun listesi sızdı!

Niye yalan olmasını istiyorsun ki listenin nesi var?
Daha öneden verdiği iki-üç oyun var listede ve diğer oyunlar da Steam hesabımda var. Bu listede sadece Days Gone ve Quantum Break işime gelir. Yani kişisel olarak listenin yalan olmasını istiyorum.

İki-üç tane büyük oyun var diye direkt abartı deyip alay etmek mantıklı değil bence. Geçen senenin listesine yapsan eyvallah. :D
İnşallah doğrudur ama GTA 5 veren adam bunu da verir

Remenant'ı nasıl doğruladın?
Bı kaç güvenilir kaynakta yazıyordu
Daha öneden verdiği iki-üç oyun var listede ve diğer oyunlar da Steam hesabımda var. Bu listede sadece Days Gone ve Quantum Break işime gelir. Yani kişisel olarak listenin yalan olmasını istiyorum.
Benim de almayı istediğim oyunlar var listede katana zero ile undertale yi 5 gün sonra alacaktım zaten liste doğru çıkarsa çok güzel olacak

Geçen seneki listeye dönmesin bu? Liste sızıyor ama hiçbir aslı yok :D

Yani açıkcası sizce rdr2 valhalla falan verirler mi öyle çılgınlık için
Rockstar en çok satan oyununu sence verir mi?
GTA V bile yıllar yıllar sonra ücretsiz oldu en az 5-6 yılı var rdr 2'nin.

Liste abartı değil. Hepsi basit düzey oyunlar.
Quantum Break hariç.

What remains of editch finch daha önce epicte ücretsizdi yine verilceğini sanmıyorum.

What remains of editch finch daha önce epicte ücretsizdi yine verilceğini sanmıyorum.
Daha önceden ücretsiz verdiği oyunları tekrar ücretsiz verdiği oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçtiğimiz sene de sızmıştı, ama sonrası pek uymadı :D
Geçtiğimiz sene iki tane liste sızdı ilki abartı olandı zaten kimse beklemiyordu. 2. çıkan liste cuma günü sızmıştı ve baştan sona doğruydu. Days Gone hariç inanılabilir bir liste.

Adsız1515.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri