Yamax Store Güvenlimidir?

hiç 3090 satmadık ki bugüne kadar :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka sorusu olan varsa, memnuniyet ile cevaplarım :)
Trol amaçlı

hiç 3090 satmadık ki bugüne kadar :D :D

Başka sorusu olan varsa, memnuniyet ile cevaplarım :)
ahahahha

RAM satışı varsa sitede güvendiğiniz bir RAM' i yollayın bana çipi güzel olsun alıyım onu aaa çok iyi OC oluyo diyim herkese öneriyim sonra size geri yollıyım sizin satışınız artar stonks!

Ciddi değilim ama hayır demem yani :p
haahahhahaahahhaahahah

Sahibide burdais zaten galiba yeni firma yeni yeni taniniyor aslında çok bilinmeyen böyle çok firma var itopya sinerji bu site gibi mağazalar
o saydığın mağazalar ürünleri nereden tedarik ediyorsa bizde oradan tedarik ediyoruz.

İnstagram satıcılarından uzak dur bence
hocam instagram satıcısı değiliz. Kendi websitemizde satış yapıp, ödemeleri iyzico'dan alıyoruz, fatura kesiyoruz vs. :)

o saydığın mağazalar ürünleri nereden tedarik ediyorsa bizde oradan tedarik ediyoruz.

hocam instagram satıcısı değiliz. Kendi websitemizde satış yapıp, ödemeleri iyzico'dan alıyoruz, fatura kesiyoruz vs. :)
Hocam hem ilgilenmeniz olsun hem güler yüzlülüğünüz olsun çok hoşuma gitti.Sipariş ettiğim ekran kartını iptal edip,sizden 3070 Ichill sipariş vereceğim.Sağlıcakla kalın :).

Hocam hem ilgilenmeniz olsun hem güler yüzlülüğünüz olsun çok hoşuma gitti.Sipariş ettiğim ekran kartını iptal edip,sizden 3070 Ichill sipariş vereceğim.Sağlıcakla kalın :).
Çok merak ettim yamaxdan aldın mı acaba 🤔🧐

Ah be o günler şimdi o paraya RX6600 alınıyor:(

Üzerinden 6 ay geçmiş konuları diriltmek yasak değil mi?
@RevDeisDou

Üzerinden 6 ay geçmiş konuları diriltmek yasak değil mi?
@RevDeisDou
Neden yasak olsun ki? Ben güvenilir mi pek bir bilgi alamadım 2 senede de bu siteden alışveriş yapmış biri belki vardır beni aydınlatır diye yükselttim.

Bende merak ettim açıkçası bir kaç şey alabilirim ucuz bayağı

Kapanmış alışveriş yapılmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,110
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722