Neler Yeni

Yana düşen kasada ne sorunlar olur?

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Arda Yılmaz
Halının üstündeki kasam ethernet kablosunun asılınmasıyla yana doğru düştü. İçindeki parçalar hassas olduğu için görünmeyen sorunlar olmasından korkuyorum. Daha önce yaşayan var mı kasa zarar görmüş müdür?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,709
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Olsa olsa fanlara olur, HDD varsa o bozulur muhtemelen. Yani o kadar da hassas değil bilgisayar bileşenleri.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
at çöpe gitsin(!) bir şey olmaz dert etmeyin taş çatlasa HDD bozulur o kadar.

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Salih
Kasama normalden fazla değer veriyorum dalga geçilcek bir şey yok hocam.

Açıp test ettiğinizde kullanımıyla ilgili bir anormallik görmüyorsanız sıkıntı yoktur. İçinizi ferah tutun.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Göksel
kasa zaten dışardan gelen darbelere karşı bileşenleri koruma görevi görüyor öyle devrilmekle bişey olacağını sanmıyorum

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Yunus Emre Uzun
Halının üstündeki kasam ethernet kablosunun asılınmasıyla yana doğru düştü. İçindeki parçalar hassas olduğu için görünmeyen sorunlar olmasından korkuyorum. Daha önce yaşayan var mı kasa zarar görmüş müdür?
hocam zamanında peder benimkini alıp havaya kaldırıp yere atmıştı kasanın içindeki hiçbir parçaya zarar gelmedi sadece ön tarafı biraz göçük oldu o kadar parçalara zarar geldiğini sanmam :D

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
pozalba
Ekran kartı slotunda sorun yoksa diger parçalara da zarar gelmemiştir

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Yiğit Arık
Eğerki sorunsuz çalışıyorsa bişey olmaz, harddisk varsa ona bak üzerine yazmayı dene, m2 ssd, anakart, ramler ve ekran kartının pcb soketlerine bak herhangi bir çatlama yırtılma vb var mı diye, anakart işlemci soketini ve fanını sağa sola ufak dokunarak oynatmaya çalış, oynamıyorsa sıkıntı yok. Fanlara bak oynuyor mu. Bios piline bakabilirsin belki yukarı kaymıştır. arkada kasanın kesim yerlerine ve soketlerin boşluklara tam denk gelip gelmediğine bak. Ethernet kablosunun soketine bak yamulmuş olabilir. Ve sorunsuz çalışıyorsa zaten bişey olacağını sanmıyorum.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Kasama normalden fazla değer veriyorum dalga geçilcek bir şey yok hocam.
hocam eğer ki harddiskiniz yoksa herhangi bir problem olmaz bu kadar kasmaya gerek yok ve ya camlı kasa ise cam patlamadıysa herhangi bir sorun yaratmaz cam patlasa bile sadece cam masrafına sokar tabi cam içe doğru patlamadıysa onun dışında kasaya gelecek herhangi bir şey iç bileşenlere etki etmez zaten benim eski kasam garibim neler neler çekti hiç bir şey olmadı hala çalışabilir durumda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,122
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom