Halının üstündeki kasam ethernet kablosunun asılınmasıyla yana doğru düştü. İçindeki parçalar hassas olduğu için görünmeyen sorunlar olmasından korkuyorum. Daha önce yaşayan var mı kasa zarar görmüş müdür?
Fanlarda görünen bir sorun yok teşekkürler.Olsa olsa fanlara olur, HDD varsa o bozulur muhtemelen. Yani o kadar da hassas değil bilgisayar bileşenleri.
Kasama normalden fazla değer veriyorum dalga geçilcek bir şey yok hocam.at çöpe gitsin(!) bir şey olmaz dert etmeyin taş çatlasa HDD bozulur o kadar.
Kasama normalden fazla değer veriyorum dalga geçilcek bir şey yok hocam.
hocam zamanında peder benimkini alıp havaya kaldırıp yere atmıştı kasanın içindeki hiçbir parçaya zarar gelmedi sadece ön tarafı biraz göçük oldu o kadar parçalara zarar geldiğini sanmamHalının üstündeki kasam ethernet kablosunun asılınmasıyla yana doğru düştü. İçindeki parçalar hassas olduğu için görünmeyen sorunlar olmasından korkuyorum. Daha önce yaşayan var mı kasa zarar görmüş müdür?
Eğerki sorunsuz çalışıyorsa bişey olmaz, harddisk varsa ona bak üzerine yazmayı dene, m2 ssd, anakart, ramler ve ekran kartının pcb soketlerine bak herhangi bir çatlama yırtılma vb var mı diye, anakart işlemci soketini ve fanını sağa sola ufak dokunarak oynatmaya çalış, oynamıyorsa sıkıntı yok. Fanlara bak oynuyor mu. Bios piline bakabilirsin belki yukarı kaymıştır. arkada kasanın kesim yerlerine ve soketlerin boşluklara tam denk gelip gelmediğine bak. Ethernet kablosunun soketine bak yamulmuş olabilir. Ve sorunsuz çalışıyorsa zaten bişey olacağını sanmıyorum.Halının üstündeki kasam ethernet kablosunun asılınmasıyla yana doğru düştü. İçindeki parçalar hassas olduğu için görünmeyen sorunlar olmasından korkuyorum. Daha önce yaşayan var mı kasa zarar görmüş müdür?
hocam eğer ki harddiskiniz yoksa herhangi bir problem olmaz bu kadar kasmaya gerek yok ve ya camlı kasa ise cam patlamadıysa herhangi bir sorun yaratmaz cam patlasa bile sadece cam masrafına sokar tabi cam içe doğru patlamadıysa onun dışında kasaya gelecek herhangi bir şey iç bileşenlere etki etmez zaten benim eski kasam garibim neler neler çekti hiç bir şey olmadı hala çalışabilir durumda.Kasama normalden fazla değer veriyorum dalga geçilcek bir şey yok hocam.