Neler Yeni

YANLIŞ BİLGİ İLE ALINAN ANAKART

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Merhaba ben 4 gün önce i3 10100F İşlemci satın aldım ram XPG D30 8x2 3200 mhz de ram aldım lakin MSI b460m A-PRO anakart aldım ve 2666mhz kullanabiliyorum forumda MSI B560 uyumlu mu diye sormuştum hayır demişlerdi pekte bakamadım aceleye geldi indirim ile aldığımdan şimdi asıl olay şu ben bunun tamamen takımını yaptım Anakartımı da Amazondan MSI kullanıcısından aldım şimdi tamamen geri söküp iade etsem anakartı acaba para iadesi yaparlar mı sizce. Çünkü b460 yerine 100TL fazla verip b560 alabiliyorum. Sizce iade etmelimiyim arada çünkü çok fark var yanlış bir kullanıcının önerisi ile satın aldım iade edebiliyorum temmuzun 20 sine kadar. Sizce takıldığını farkedip iade reddedilir mi?

Kadir_1987

80+ Silver
Merhaba ben 4 gün önce i3 10100F İşlemci satın aldım ram XPG D30 8x2 3200 mhz de ram aldım lakin MSI b460m A-PRO anakart aldım ve 2666mhz kullanabiliyorum forumda MSI B560 uyumlu mu diye sormuştum hayır demişlerdi pekte bakamadım aceleye geldi indirim ile aldığımdan şimdi asıl olay şu ben bunun tamamen takımını yaptım Anakartımı da Amazondan MSI kullanıcısından aldım şimdi tamamen geri söküp iade etsem anakartı acaba para iadesi yaparlar mı sizce. Çünkü b460 yerine 100TL fazla verip b560 alabiliyorum. Sizce iade etmelimiyim arada çünkü çok fark var yanlış bir kullanıcının önerisi ile satın aldım iade edebiliyorum temmuzun 20 sine kadar. Sizce takıldığını farkedip iade reddedilir mi?
Koşulsuz şartsız iade hakkın var ve bunu dilersen kullanabilirsin.
Bak biri bana öneri de bulunup yanlış yönlendirdi deyip tekrar öneri istemen çok tuhaf.
Diliyorsan iade et. Ve istediğin ürünü al hepsi bu.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,254
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İade edip b560 almalısın kesin.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok alacağım şey belli zaten şimdi tamamen araştırma yaptım alacağım şey belli sadece sorum acaba iade kabul ederler miydi ve onu da cevaplamış oldunuz çok teşekkür ederim..

şahin doğan

80+ Platinum
Koşulsuz şartsız iade hakkın var ve bunu dilersen kullanabilirsin.
Bu olay TR sınırları içinde "İade hakkın var ama keyfimiz yerinde ise iade edersin" den başka bir şey değil TR'de Apple dışında garanti süreci iyi olan marka yok.

Kadir_1987

80+ Silver
Bu olay TR sınırları içinde "İade hakkın var ama keyfimiz yerinde ise iade edersin" den başka bir şey değil TR'de Apple dışında garanti süreci iyi olan marka yok.
Bu dediğine katılmak ile birlikte zamanın var ise uğraşıp o yokuş yapan firmaya anasından emdiği sütü burnundan getirtebilirsin.
Fakat birçok insan işin de gücün de ve kalan vaktini de bu tarz işlere ayırmadığından yani amaan kim uğraşacak dediğinden ötürü firmalar da yumuşak karnımızı bildiğinden bu tarz durumlar ile karşılaşıyoruz.
Tüm suç yine biz de , firmalar da değil.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Vallahi apple berbattı benim için samsung s20fe nin ekranını bedava değiştirdi 6 4 aylık cihaz ama apple 6s i 4 günlük olmasına rağmen değiştirmemişti 2015 te 450 tl para istemişlerdi

JSezar

80+ Silver
ram frekansı için iade edip b560 alınır.

şahin doğan

80+ Platinum
Vallahi apple berbattı benim için samsung s20fe nin ekranını bedava değiştirdi 6 4 aylık cihaz ama apple 6s i 4 günlük olmasına rağmen değiştirmemişti 2015 te 450 TL para istemişlerdi
Kırılan ekranı marka değiştirmez buna hiç bir şekilde inanmam, tabi bana belgeleri sunarsanız ayrı.

şahin doğan

80+ Platinum
Bizde düşme sonucu ekran bozulmuştu servise vermiştik cihaz sıfırı ile değişti 😀

Tabi bu bir istisna.
ekran bozulursa ayrı kırılırsa ayrı ama garantiye verirken cihaz düştü ekran bozuldu dediğinizi zannetmiyorum :D

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Dr Luciano
dostum, Amazon hiç bir şekilde mağdur etmez seni. Siparişlerim bölümüne girip oradan iptal işlemlerini gerçekleştir. Yanlış ürün satın alma/diğer seçenekleri ile, sana yardımcı olacaklardır.

Top Bottom