Neler Yeni

Yanlış Bilgi Vermek :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Uyari sebebim 240 hz ile 280 hz arasında farkın hissedilebileceği ve 0.5 ms ile 1ms arasındaki fark hissedilebilirmiş teşekkürler moderasyon ekibi ben HİSSEDİLMEZ satış stratejisi dediğim için uyari almışım insanlar oyunlari ULTRA SLOW MOTION oynuyor sanırsam buna sadece gülerim çünkü kendim deneyimledim insanın oyun esnasında anlayabileceği bir fark yok yanliş bilgilendirme yapmayınız.

Uyari sebebim 240 hz ile 280 hz arasında farkın hissedilebileceği ve 0.5 ms ile 1ms arasındaki fark hissedilebilirmiş teşekkürler moderasyon ekibi ben HİSSEDİLMEZ satış stratejisi dediğim için uyari almışım insanlar oyulari ULTRA SLOW MOTION oynuyor sanırsam buna sadece gülerim çünkü kendim deneyimledim insanın oyun esnasında anlayabileceği bir fark yok yanliş bilgilendirme yapmayınız.
Mesajı ekran görüntüsü alıp buraya atar mısın?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,020
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Herkesin yaşadığı deneyim farklı diyebiliriz. Kimisi aradaki 40 hz farkı hiç hissetmez, kimisi de direkt farkı hisseder.
Ben de bir MediaMarkt mağazasında 240 ve 280 hz monitörleri karşılaştırmıştım, bence biraz da olsa fark var.
Ama ms konusunda haklısın diyebilirim, 0,5 ve 1ms arasındaki farkı herhangi bir insanın hissedebileceğini sanmıyorum.

En İyi Cevap
2
Uyari sebebim 240 hz ile 280 hz arasında farkın hissedilebileceği ve 0.5 ms ile 1ms arasındaki fark hissedilebilirmiş teşekkürler moderasyon ekibi ben HİSSEDİLMEZ satış stratejisi dediğim için uyari almışım insanlar oyulari ULTRA SLOW MOTION oynuyor sanırsam buna sadece gülerim çünkü kendim deneyimledim insanın oyun esnasında anlayabileceği bir fark yok yanliş bilgilendirme yapmayınız.
60hz ile 144hz milim farkı var.
240 ile 280'i hissedebilmek için kedi olman lazım.
0.5ms ile 1ms'i hissedebilen bana bi ulaşsın.
Haklısın dostum bu arada,forumun adaletsizliği.
Her mesaja rapor/uyarı puanı yazıyolar.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Herkes aynı deneyimlemez sizin fark edememeniz başkasının fark edemeyeceği anlamına gelmiyor.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
05 ile 1Ms arasında bir fark yoktur. İkisi de yakın değerler verir biri 1.7 MPRT verirse biri 1.5 MPRT verir. Bu arada sorununuzu moderasyon ile paylaşın konu açarak değil.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Uyari sebebim 240 hz ile 280 hz arasında farkın hissedilebileceği ve 0.5 ms ile 1ms arasındaki fark hissedilebilirmiş teşekkürler moderasyon ekibi ben HİSSEDİLMEZ satış stratejisi dediğim için uyari almışım insanlar oyunlari ULTRA SLOW MOTION oynuyor sanırsam buna sadece gülerim çünkü kendim deneyimledim insanın oyun esnasında anlayabileceği bir fark yok yanliş bilgilendirme yapmayınız.
Uyarı alman normal, evet 0.5 ms ile 1 ms arasında fark yok sayılır.
Fakat 240 Hz ile 280 Hz arasında bal gibi fark var.
Buna fark yok satış strateji dersen uyarıyı alırsın.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Herkes aynı deneyimlemez sizin fark edememeniz başkasının fark edemeyeceği anlamına gelmiyor.
Yalnız değerler yakın 240 ile 280 arasında fark rahat anlaşılamaz. Anlayan da öylesine der. Adam 144 fps alırken kötü oynuyorum diyip az vururken 300 alırken fazla vurması gibidir kısaca fark rahat anlaşılamaz. İkisi de çok yakın değerler.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Yalnız değerler yakın 240 ile 280 arasında fark rahat anlaşılamaz. Anlayan da öylesine der. Adam 144 fps alırken kötü oynuyorum diyip az vururken 300 alırken fazla vurması gibidir kısaca fark anlaşılamaz. İkisi de çok yakın değerler.
Yakın dediğiniz değerler 40hz,60hz ile 75hz arasında bulunan fark bile hissediliyorken bunun hissedilir olmaması imkansız.Çok yakın olduğu konusunda haklısınız 0.5ms 1ms arasında fark hissedilir mi bilemiyorum ama hz olarak bariz bir fark yok.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Moderasyon ekibine batan herhalde satış stratejisi dediğimdendir diye düşünüyorum ben fikrimin arkasindayim son kullaniciya gereksiz para verdirmem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesajı ekran görüntüsü alıp buraya atar mısın?
20201011_191943.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom