illa patriot olması gerekmiyor mesela ben xpg d30 kullanıyorum ama adata olarak geçiyor ramler. patriotun alt markalarından birine ait bir parça kullanıyor olabilir misin?Alıntıyı görüntüle
PC imde herhangi bir patriot parça olmamasına rağmen Windows 10 bunları kurmuş. Şimdi Windows 11 de ise bulamıyorum programlar yerinde. Sadece dosylardan bulabildim. Silsem sıkıntı olurmu?
Ramlerim crucial ballistix 3200mhz ve ssd ise kingston nv1 snvs 500gbilla patriot olması gerekmiyor mesela ben xpg d30 kullanıyorum ama adata olarak geçiyor ramler. patriotun alt markalarından birine ait bir parça kullanıyor olabilir misin?
mesela HyperX ürünleri kingston olarak geçer çünkü kingstonun alt markası
djdjdkdkd patriotla en alakası olmayan 2 markaRamlerim crucial ballistix 3200mhz ve ssd ise kingston nv1 snvs 500gb
TAKLAYA GETİRMİŞLER SENİ.Alıntıyı görüntüle
PC imde herhangi bir patriot parça olmamasına rağmen Windows 10 bunları kurmuş. Şimdi Windows 11 de ise bulamıyorum programlar yerinde. Sadece dosylardan bulabildim. Silsem sıkıntı olurmu?
Silme ama rehber videoları falan varsa onları araştırabilirsin.Ya da forumda bunlardan anlayan birini varsa o baksın.Alıntıyı görüntüle
hiçbir fikrim yokNe yapmam gerek? Parçalarımmı orjinal değil yoksa? Yada Windows mu yanlış kurmuş?
Patriot Ram olmasınAlıntıyı görüntüle
Nerden aldın peki?Valla hocam zaten oyunlarda ara sıra drop yiyorum eğer bunlardan falansa çıldırırım