Neler Yeni

Yanlış ürün gönderiminde durum nasıl işler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Semih Şen
Hazır sistem alındığını hesap edelim, ben 16 ram seçsem ama 32 yollasalar ve sistemin diğer parçaları tamamiyle istediğim gibi olsa. Bu durumda bir şey yapamam gerekirmi?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,763
İsim
Emir
Böyle bir şeyin olması için kör topal olmaları gerek

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Hazır sistemi 16gb ramle satın aldın ve 32gb ram mi geldi yani

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
EREN
Hazır sistem alındığını hesap edelim, ben 16 ram seçsem ama 32 yollasalar ve sistemin diğer parçaları tamamiyle istediğim gibi olsa. Bu durumda bir şey yapamam gerekirmi?
knk ben anlamadım sen sana 32 mi yoladılar yoksa sen bunu hayalmi ediyon 32 yoladılarsa urun karşıklığı olmuıştur başkasını kasası sana gelmiştir iade alırlar değişim yaparlar

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
İleride garanti için problem yaşadığında faturanda bu ram gözükmeyecek dolayısıyla işlem sağlamayacaksın. Uzun vaadede problem bu olur.
Yüksek ihtimalle depo sayımında eksik çıkacağı için bunu toplayan arkadaştan kesecekler ücretini.
Eğer seri kodlu barkodlama sistemi mevcut ise yapan yer senin sistemine takıldığını fark edip sizi arayabilir.
Ekstra bir problem olmaz hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,956
Üyeler
161,173
Son üye
Gurkannnn7
Top Bottom