baban görmeden sanayi de boyasız göcük düzelttirme ile çektir.İşim vardı babam dan izin alıp çıktım ve geri geri gelirken fark etmedim sürttüm ufak bir göçük ve boya kalktı arabada rötüş boyası var ne yapılır sizce babama söylemelimiyim yoksa saklıyımmı Alıntıyı görüntüle
boyası kalkan yerler için ne yapılabilirbaban görmeden sanayi de boyasız göcük düzeltirme ile çektir.
rötüş yeterli olurmu yoksa boyamı lazımyks öğrencisiyim bu olaydan dolayı ders çalışamıyorum sürekli aklıma geliyor stres yapıyorum çok fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
boyası kalkan yerler için ne yapılabilir
rötüş yeterli olur, nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama sanayi de kendini öptürmemeye dikkat et.yks öğrencisiyim bu olaydan dolayı ders çalışamıyorum sürekli aklıma geliyor stres yapıyorum çok fazla
boyası kalkan yerler için ne yapılabilir
rötüş yeterli olurmu yoksa boyamı lazım
söyledim babama fazla bir şey demedi dikkat etseydin dedi geçti biraz fazla büyütmüşüm sanırım ama valla çok rahatladım derslerimi çalışamıyodum bu olaydan ötürürötüş yeterli olur, nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama sanayi de kendini öptürmemeye dikkat et.
Çok ufakmış ya üfle geçerAlıntıyı görüntüle
Bende ufak bi çizdim
ufakmış baya kralAlıntıyı görüntüle
Bende ufak bi çizdim
Sorma 300k dava açtı karşı taraf araç değer kaybı diye, 70 onun araç 100 bizim araç tuttu. Kuru yer kalmış diye yorumladımÇok ufakmış ya üfle geçer
Ufak bi çizik ya pasta cilayla geçerufakmış baya kral![]()
Geçmiş olsunSorma 300k dava açtı karşı taraf araç değer kaybı diye, 70 onun araç 100 bizim araç tuttu. Kuru yer kalmış diye yorumladım
Ufak bi çizik ya pasta cilayla geçer
Eyvallah kralGeçmiş olsun