Yardım Yanlışlıkla arabayı sürttüm

rxsy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
İşim vardı babam dan izin alıp çıktım ve geri geri gelirken fark etmedim sürttüm ufak bir göçük ve boya kalktı arabada rötüş boyası var ne yapılır sizce babama söylemelimiyim yoksa saklıyımmı
IMG_20241130_151851.jpg

İşim vardı babam dan izin alıp çıktım ve geri geri gelirken fark etmedim sürttüm ufak bir göçük ve boya kalktı arabada rötüş boyası var ne yapılır sizce babama söylemelimiyim yoksa saklıyımmı Alıntıyı görüntüle
baban görmeden sanayi de boyasız göcük düzelttirme ile çektir.

yks öğrencisiyim bu olaydan dolayı ders çalışamıyorum sürekli aklıma geliyor stres yapıyorum çok fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baban görmeden sanayi de boyasız göcük düzeltirme ile çektir.
boyası kalkan yerler için ne yapılabilir

yks öğrencisiyim bu olaydan dolayı ders çalışamıyorum sürekli aklıma geliyor stres yapıyorum çok fazla

rötüş yeterli olurmu yoksa boyamı lazım

rötüş yeterli olurmu yoksa boyamı lazım
rötüş yeterli olur, nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama sanayi de kendini öptürmemeye dikkat et.

rötüş yeterli olur, nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama sanayi de kendini öptürmemeye dikkat et.
söyledim babama fazla bir şey demedi dikkat etseydin dedi geçti biraz fazla büyütmüşüm sanırım ama valla çok rahatladım derslerimi çalışamıyodum bu olaydan ötürü

Sorma 300k dava açtı karşı taraf araç değer kaybı diye, 70 onun araç 100 bizim araç tuttu. Kuru yer kalmış diye yorumladım

Ufak bi çizik ya pasta cilayla geçer
Geçmiş olsun

Geri