Neler Yeni

Yardım Yanlışlıkla ısıttığım fan filtresi eridi.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Merhabalar. Kasa temizliği sonrası filtreleri de temizleyeyim dedim. Filtreyi temizledim delikli yapısından dolayı su kaldı içlerinde bende saç kurutma makinesinin soğuk modu ile hava tutayım derken soğuk modu yerine sıcak modu kökleyince kasanın üst filtresi eridi :D Sonra dedim giden gitti bez koydum üzerine hafif hafif ütü ile basınç uyguladım hafif düzelir gibi oldu ama hevesim geçti ondan. Şu an çok ilginç bir halde bana bakıyor ve koca Türkiye de metreyle bu üründen satan yok ayrıca standart ölçüleri var. 300*160 mm lazım ki kasaya tam uysun. Bu ürünü nereden edinebilirim. Bir bilgisi olan veya daha önce başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. :/
dsdsd.jpg

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Berkay BABUCCU
Öncelikle geçmiş olsun.Elinde çöp işe yaramayan veya kasasını değiştirip eski kalan kasasında bu ürün olan kişilere bakmaya çalış 2.el sitelerine.Belki aradığını bulabilirsin.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun.Elinde çöp işe yaramayan veya kasasını değiştirip eski kalan kasasında bu ürün olan kişilere bakmaya çalış 2.el sitelerine.Belki aradığını bulabilirsin.
İkinci eller aklımda fakat böyle metre ile alabilirsem ön tarafa da yaparım yapmışken. Sadece üstü de bulabilsem tamamım. Kasa olduğu yerde yıkılsa bu kadar üzülmezdim :D

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
bende kasamın önüne koymak için almıştım aliexpress den bu linktekinden alırsan 2 ye katlı geliyor farklı satıcı bulabilirsen olabilir yada şöyle de yapabilirsin her fana tek tek takabilirsin
aliexpress linki :
tek tek olan :

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
bende kasamın önüne koymak için almıştım aliexpress den bu linktekinden alırsan 2 ye katlı geliyor farklı satıcı bulabilirsen olabilir yada şöyle de yapabilirsin her fana tek tek takabilirsin
aliexpress linki :
tek tek olan :
Tek tek bende düşündüm fakat üstte bulunan filtre yeri 14 cm falan değil 29x16 cm değişik bir ölçü yani. Koca Türkiye de şunu satan yok ya :D

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Tek tek bende düşündüm fakat üstte bulunan filtre yeri 14 cm falan değil 29x16 cm değişik bir ölçü yani. Koca Türkiye de şunu satan yok ya :D
hm anladımm o zaman o şekilde bulman imkansız ben çok araştırdım ettim yok en sonunda bu attığım aliexpress linkindekinden aldım

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Kasanın üreticisine mail atmayı deneyebilirsin belki geri dönüş yaparlar.

KaraSex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
kara sex
düz mü yapmaya çalışıyorsun büyük bir legen veya bir şeye çaydanlıkta su kaynatıp dök, bunu da içine at biraz beklesin iyice ısınınca penseyle falan tut halının dibine falan at üzerine ağırlık koy kitap vb. 2 saate falan düzelir sanırım

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
hm anladımm o zaman o şekilde bulman imkansız ben çok araştırdım ettim yok en sonunda bu attığım aliexpress linkindekinden aldım
Aliexpressten en son 3 yıl önce alışveriş yaptım şu an nasıl işliyor bilmiyorum :D
Kasanın üreticisine mail atmayı deneyebilirsin belki geri dönüş yaparlar.
Thermaltake üreticisi. Tedarik etseler bile dışarıdan gelecek. Ali den alıp ön tarafa da yaparım :D Bak ya daha fazla mağdur olamazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

düz mü yapmaya çalışıyorsun büyük bir legen veya bir şeye çaydanlıktan su kaynatıp dök biraz beklesin iyice ısınınca penseyle falan tut halının dibine falan at üzerine ağırlık koy kitap vb. 2 saate falan düzelir sanırım
Hocam eskiden kalma press ütü var havlu falan serdim içine koydum. Düz olan yeri de gitti :D

A
aliexpress linki :
tek tek olan :
Hocam sineklik alıp yapsam olur mu sizce. Bulmasına bulamayacağım. Hazır da yok. :(

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Aliexpressten en son 3 yıl önce alışveriş yaptım şu an nasıl işliyor bilmiyorum :D

Thermaltake üreticisi. Tedarik etseler bile dışarıdan gelecek. Ali den alıp ön tarafa da yaparım :D Bak ya daha fazla mağdur olamazdım.

Hocam eskiden kalma press ütü var havlu falan serdim içine koydum. Düz olan yeri de gitti :D

A

Hocam sineklik alıp yapsam olur mu sizce. Bulmasına bulamayacağım. Hazır da yok. :(
o sineklik olabilir ama yumuşak olanlardan değil sakın ha rahat 2 saaatini alır yumuşak olanla uğraşma, sert olanları var onlardan bulabilirsen olur. sabitlemek içinde şu kabloları sarmak için kullanılan küçük tellerden bulursun mis.

Son düzenleme:

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Merhabalar. Kasa temizliği sonrası filtreleri de temizleyeyim dedim. Filtreyi temizledim delikli yapısından dolayı su kaldı içlerinde bende saç kurutma makinesinin soğuk modu ile hava tutayım derken soğuk modu yerine sıcak modu kökleyince kasanın üst filtresi eridi :D Sonra dedim giden gitti bez koydum üzerine hafif hafif ütü ile basınç uyguladım hafif düzelir gibi oldu ama hevesim geçti ondan. Şu an çok ilginç bir halde bana bakıyor ve koca Türkiye de metreyle bu üründen satan yok ayrıca standart ölçüleri var. 300*160 mm lazım ki kasaya tam uysun. Bu ürünü nereden edinebilirim. Bir bilgisi olan veya daha önce başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. :/Alıntıyı görüntüle
internete siyah tela yazın belki işinize yarar kumaş

Top Bottom