Yardım Yanlışlıkla numara taşıma başvurusı yaptım

Reaksiyon skoru
22
bugün tarifelere bakarken yanlışlıkla numara taşıma başvurusu yapmışım ama başvuru tamamlanmadı yazıyor linke tıklarsam tamamlanacakmış tıklamayıp beklesem kendiliğinden iptal olur mu

Müşteri hizmetlerini arayıp yanlışlıkla yaptığınızı söyleyin. En garanti çözüm.

Müşteri hizmetlerini arayıp yanlışlıkla yaptığınızı söyleyin. En garanti çözüm.
en mantıklısı evet ama şu anda tarifemin 240 civarı günü var o yüzden iyi bir cayma bedeli çıkabilir böyle bir durumda başvuruyu tamamlamadınız yazıyor sabah ilk işim o olacak

en mantıklısı evet ama şu anda tarifemin 240 civarı günü var o yüzden iyi bir cayma bedeli çıkabilir böyle bir durumda başvuruyu tamamlamadınız yazıyor sabah ilk işim o olacak
Hocam taşımadan önce web üzeri onay alıyorlar bir ton sms geliyor hatta arıyorlar nasıl haberiniz olmadı?

Hocam taşımadan önce web üzeri onay alıyorlar bir ton sms geliyor hatta arıyorlar nasıl haberiniz olmadı?
Ben zaten başvuruyu tamamlamışım e devlet üzerinden onay gerekiyormuş olayın sabahında müşteri hizmetlerini aradım beni bayiye yönlendirdi bayi bizle alakasız dedi tekrar aradım 1 hafta içinde onaylamazsanız iptal olur dedi bende bayiye yönlendiren temsilciyi şikayet ettim sırf bu yüzden günüm boşa gitti gibi bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri