Neler Yeni

Yanlışlıkla sipariş verdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Serdar Aşçıhasanoğlu
merhaba yaklaşık 10 dakika önce itopyadan bir sistem topladım ve taksit seçeneklerine bakacaktım ve havale ile sipaeriş verdim yanlışlıkla adres kısmına skfgbdskjgbh gibi şeyler yazdım çünkü sadece taksit seçeneklerini görmek istiyordum başım belaya girermi ? lütfen cevaplayın :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Berk
Profiline girip siparişi iptal et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
www.instagram.com/memotellica
Twitter
_memotellica
hocam süreç uzun sürebilir gerilme sakın her gün müşteri hizmetlerini ara benim 1 haftayı buldu parayı alabilmem,arayıp darlamasam 2-3 hafta sürerdi eminim iptalin onaylanması bile 5 günü bulmuştu

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Serdar Aşçıhasanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam süreç uzun sürebilir gerilme sakın her gün müşteri hizmetlerini ara benim 1 haftayı buldu parayı alabilmem,arayıp darlamasam 2-3 hafta sürerdi eminim iptalin onaylanması bile 5 günü bulmuştu
ben para falan vermedimki param yok zaten 2-3 aya bilgisayar toplayacağım onun için bi sistem topladım taksit seçeneklerine bakacaktım sipariş verdim yanlışlıkla adresi falan sallamıştım zaten bir şey olmaz umarım kimlik numaramı falan verdim

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
ben para falan vermedimki param yok zaten 2-3 aya bilgisayar toplayacağım onun için bi sistem topladım taksit seçeneklerine bakacaktım sipariş verdim yanlışlıkla adresi falan sallamıştım zaten bir şey olmaz umarım kimlik numaramı falan verdim
Para vermeden sistem alıyosun, gelmiş bir de şikayet ediyorsun :D

Şaka bi yana, bir sıkıntı çıkmaz, için rahat olsun.

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Profiline girip siparişi iptal et.
ben kasa sipariş verdim şuan elime ulaştı 14gün içinde iade etme talebinde bulundun şuan iadeniz değerleniyor diyor.
iade et butonuna basarken kasayı 5600 TL'ye almıştım iade et butonuna bastım 4750tl gözüküyordu acaba düşük olan parayımı göndercekler kdv dahil değildi.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
ben kasa sipariş verdim şuan elime ulaştı 14gün içinde iade etme talebinde bulundun şuan iadeniz değerleniyor diyor.
iade et butonuna basarken kasayı 5600 TL'ye almıştım iade et butonuna bastım 4750tl gözüküyordu acaba düşük olan parayımı göndercekler kdv dahil değildi.
Hayır, satın aldığınız miktarı size geri öderler.

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hayır, satın aldığınız miktarı size geri öderler.
tamamı olan 5600 tlyimi hocam biraz endişeli bastım.
birde thh'yede başvurdum telefonla aramıştım montajlı sistemler iade olmuyor dediler o yüzden thhyede başvurdum
sizce montajlı diye kendileri bahane uydurup vermicekler biliyorum, lakin tüketici hakem heyeti alabilirmi

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
tamamı olan 5600 tlyimi hocam biraz endişeli bastım.
birde thh'yede başvurdum telefonla aramıştım montajlı sistemler iade olmuyor dediler o yüzden thhyede başvurdum
Eğer tamamını gönderdiyseniz, sizin ödediğiniz miktarın tamamını iade ederler. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,417
Üyeler
164,308
Son üye
MalumKranus
Top Bottom