Aynı kanıdayımsen delisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vallah herkes bilip bilmeden yorum atıyor ya
Aynı kanıdayımsen delisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vallah herkes bilip bilmeden yorum atıyor ya
kaspersky ile tara birdeBir programı sitesinden indirmek yerine yanlışlıkla ilk çıkan reklam siteden indirdim ve kurdum. Kurduktan sonra virustotal'de tarattım ve bu şekilde çıktı
Alıntıyı görüntüle
ardından lisanslı McAfee ile tam tarama yaptığımde virüs bulmadı. Bilgisayarımda hala virüs var mıdır yardımcı olursanız sevinirim
O zaman yanlış sonuç veriyor ve güvenilmez.Çünkü virustotal tarayıcı bazlı bişey
Sen dikkatlice bak bi raporaO zaman yanlış sonuç veriyor ve güvenilmez.
Sordun mu PC sahibine Nod32 kurulu mu diye?
Kendin varsayıp, doğru kabul ediyorsun.
Adamın bilgisayarında lisans süresi bitmiş, ama lisans yenileme için sürekli karşı sunucudan bilgi talep ettiği için trojen olarak algılanıyor.
Sen baktığında ne gördün?Sen dikkatlice bak bi rapora
hocam virustotal öyle bir yer değil. Yanlış anlamışsınız.Sen baktığında ne gördün?
Ne işe yarıyor, doğru bir sonuç vermeyecekse?hocam virustotal öyle bir yer değil. Yanlış anlamışsınız.
kes sesiniNe işe yarıyor, doğru bir sonuç vermeyecekse?
Siz antivirüsün adını virüs sanıyorsunuz hala bana gelmiş konuşuyorsunuz yaNe işe yarıyor, doğru bir sonuç vermeyecekse?
Dostum ESEDNOD32, detect eden antivirüs vendor'ünün adı. Dosyanın adı o değil. Dosya türü ikinci sütunda yazıyor :Raporu okumadın, yada okudun ve bir şey anlamadın.
Dostum kötü bir yorum yapmayacağım fakat sanırım bilmediğin bir konu hakkında yorumlar atıyorsun. Önce bunu düzeltmen lazım.Ne işe yarıyor, doğru bir sonuç vermeyecekse?
Sen ne s...sin?kes sesini