Yapay vajina evde nerede saklanır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam ayıp oluyo baş kısmı, tr ortalaması zaten 13cm abartmayalım istersen. Ayrıca evet ne kadar ekmek o kadar köfte de denilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size de öneririm hocam :D
Yok kardeşim bizim işimiz bu gücümüz çalışmak olmuş bu işlere hiç vaktim yok

Kapalı pc kasası , Garanti için saklanan büyük kutular kitaplıkların köşeleri bunlar sadece evde bulabileceğin birkaç yerden biri konuda kimse yardım etmemiş Xd
Adam kitabını yazmış işin

Kapalı pc kasası , Garanti için saklanan büyük kutular kitaplıkların köşeleri bunlar sadece evde bulabileceğin birkaç yerden biri konuda kimse yardım etmemiş Xd
Hocam bir de iyi tad alması için tavsiye vermişsiniz. Kapalı PC kasası içi sıcak olur hem kullanıcıyı ekstra memnun eder.

Hocam bir de iyi tad alması için tavsiye vermişsiniz. Kapalı PC kasası içi sıcak olur hem kullanıcıyı ekstra memnun eder.
eğer kasanın içi 150 dereceyi geçmiyorsa sorun yok muhtemel materyal olan silikon erimeyecektir ama rutubet sorunundan dolayı kutuyu hava geçirmez şekilde muhafaza etmesini öneririm

Adam kitabını yazmış işin
kutusu küçük olsa çok daha ilginç yerler var ama

eğer kasanın içi 150 dereceyi geçmiyorsa sorun yok muhtemel materyal olan silikon erimeyecektir ama rutubet sorunundan dolayı kutuyu hava geçirmez şekilde muhafaza etmesini öneririm
O ürün ne kadar sıcak olursa o kadar iyi hocam şşş.

Kanka paket açılışı gelir mi?
Gelmez miii 😍😍 söz.

Tadı mis gibidir.

Kanka galiba büyük bir şey bu ama tabii buralar da iyi. Aklımda kilitli bavul almak vardı ama pahalı.

O ürün ne kadar sıcak olursa o kadar iyi hocam şşş.
Ağzım sulandııı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,740
Üyeler
183,884
Son üye
ramdomhesap