Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,781
Arkadaşlar selamlar. İlk önce şunu belirteyim ki YAPAY ZEKA DESTEĞİ İLE BİLGİSAYAR TOPLAMA GİBİ BİR NİYETİM YOK. Eskiden hem yönetici olduğum forumda hem de moderatör olduğum diğer forumlarda böyle bir konu açmıştım. Şimdi başka bir yapay zeka aracı olan Perplexity'i de ekleyip tekrardan, yeni fiyatlar üzerinden böyle bir içerik yapayım dedim.
İnanın çok uğraştım o yüzden abone olup, beğenmeyi unutmayın.

Her yapay zekaya, "Selam. Bana 40.000 - 60.000 ve 80.000 TL'lik bilgisayar toplamamda yardımcı olur musun? Sadece kasa ve içindekiler lazım, monitör vs istemiyorum. Lütfen parçaları, markaları, modelleri ve o modelleri neden seçtiğini de sebebiyle beraber tablo halinde gönderirsen sevinirim" yazdım. Bu yazdığımı belirttim çünkü, gelen cevaplar enteresan. Bazılarında fiyat yok falan. Bakalım DonanımArşivi bilgisayar guruları hangi yapay zekaya, ne kadar katılacak. Benim açımdan, bana gönderdikleri içerik sebebiyle ChatGPT > Grok > GEMINI > Preplexity'dir.
Haydi bakalım, başlıyoruz...
NOT: Burada tablo kopyalamayı bulamadım, o yüzden bilgisayarda yaptığım tabloların ekran görüntülerini atacağım, kusura bakmayın.
GROK ile başlıyoruz!
CHATGPT ile devam!
Benim ilk kez kullandığım PERPLEXITY ile devam.
Son olarak GEMINI ile bitiriyoruz.
İnanın çok uğraştım o yüzden abone olup, beğenmeyi unutmayın.

Her yapay zekaya, "Selam. Bana 40.000 - 60.000 ve 80.000 TL'lik bilgisayar toplamamda yardımcı olur musun? Sadece kasa ve içindekiler lazım, monitör vs istemiyorum. Lütfen parçaları, markaları, modelleri ve o modelleri neden seçtiğini de sebebiyle beraber tablo halinde gönderirsen sevinirim" yazdım. Bu yazdığımı belirttim çünkü, gelen cevaplar enteresan. Bazılarında fiyat yok falan. Bakalım DonanımArşivi bilgisayar guruları hangi yapay zekaya, ne kadar katılacak. Benim açımdan, bana gönderdikleri içerik sebebiyle ChatGPT > Grok > GEMINI > Preplexity'dir.

NOT: Burada tablo kopyalamayı bulamadım, o yüzden bilgisayarda yaptığım tabloların ekran görüntülerini atacağım, kusura bakmayın.

GROK ile başlıyoruz!
CHATGPT ile devam!
Benim ilk kez kullandığım PERPLEXITY ile devam.
Son olarak GEMINI ile bitiriyoruz.