Okunur tabii.İleride okumayı planlıyorum. Advanced placement ile yurt dışında okumak istiyordum ama yapay zeka kısıtlamaları işimi elimden alabilir ve işsiz kalır mıyım? Türkiyede okunur mu? Alternatif Öneriniz var mı?
11e yeni geçtim sıfırdan başlayacağım bi arkadaşım diplomasi alanında aplerinden 4 veya 5 aldı ve aşırı ilgimi çekti ingilizcem C1 düzeyine 3 tane model united nation deneyimim 1 tane patentim 1 tane dünya birinciliğim bulunmakta lisanslı yüzücüyümOkunur tabii.
Alan kısıtlanması falan yok. Bilgisayar müfredatıyla neredeyse aynı.
Boş yapanları kale alma.
Yurt dışına çıkmayı istiyormuşsunuz da nereyi hedefliyordunuz?
SAT'dan kaç aldın?
Collage board tarafından yapılan üniversiteye yardımcı giriş sınavıAdvanced placement dediğin Erasmus+ vs. mi?
Diplomasi alanından niye alıyon/ilgini çekti anlamadım. Bİlgisayar müh falan istiyorsan minimum calculus ap al. ab bi de bc var. BC al bence ab nin biraz fazla konulusu. ab yi de kapsıyor.11e yeni geçtim sıfırdan başlayacağım bi arkadaşım diplomasi alanında aplerinden 4 veya 5 aldı ve aşırı ilgimi çekti ingilizcem C1 düzeyine 3 tane model united nation deneyimim 1 tane patentim 1 tane dünya birinciliğim bulunmakta lisanslı yüzücüyüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Collage board tarafından yapılan üniversiteye yardımcı giriş sınavı
işsizlik konusu biraz senin yaptığın biraz zamanına biraz da şansa bağlı.İleride okumayı planlıyorum. Advanced placement ile yurt dışında okumak istiyordum ama yapay zeka kısıtlamaları işimi elimden alabilir ve işsiz kalır mıyım? Türkiyede okunur mu? Alternatif Öneriniz var mı?
Diploması konusunda ap alan arkadaşım. Ben sayısala ilgiliyim daha çok, löseve gönüllü yardıma gideceğim bu sene. Dünya birinciliğim patentini aldığım projeden geliyor. Biyoloji-Kimya Mühendisliği alanından. Bilgisayara veya fotoğrafçılığa dayalı sosyal medya hesabı açmayı planlamaktayım.Diplomasi alanından niye alıyon/ilgini çekti anlamadım. Bİlgisayar müh falan istiyorsan minimum calculus ap al. ab bi de bc var. BC al bence ab nin biraz fazla konulusu. ab yi de kapsıyor.
Bir kaç tane de sosyal bilimlerden falan al.
Şöyle diyeyim.
Şu başarım var mun yaptım vs dedin ya. BUnlar ders dışı aktivite diye geçiyor. ABD için önemli bayağı.
Ya senin durumun için tam bilmiyorum ama sosyal medya hesabı açıp veya bloglarda falan tecrübelerini vs anlat. Uzmanı olduğun, bildiğin alanlarda sosyal medyada falan insanları yönlendir. Hani işte kız öğrencilere, köy okulunda okuyanlara destek projeleri oluyor ya. EĞitim yönünden ya da maddi yönden falan. Ama fakir olmak için bi bilgiden eğitimden vs yoksun olmak için illa köyde falan yaşamaya gerek yok. Azınlık kesim olmaya gerek yok.
Mesela lisanslı yüzücüyüm dedin. Fünya birinciliğin yüzmeden mi bu arada? neyse ben mesela hayatımda hatırladığım iki kez suya girdim. biri göl gibi bir yerin küçük bir kısmı. banyo boyutunda denebilir. bi de hamama gittiydik yurtta. havuzu vardı. derinliği 1.5m idi ama öyle çokta giremedim. ters dönüyordum nefesim az geliyordu. mesela bunlara çözüm olarak egzersiz önerebilirsin. insanlara öğretebilirsin.
veya işte havuzlar biraz pahalı şimdi. herkes düzenli olarak gidemez. yazdan yaza gidebiliyordur belki hiç imkanı yoktur.
işte şu şu egzersizi yaparsan havuza gittiğinde hemen alışırsın veya çok zorlanman vs gibisinden insanları bilgilendirirsin. Bunlar çok kıymetli şeyler.
senin durumun için tambilmiyom yazdım ya yukarıda. işte olimpiyatçı falan olsan yt den falan konu anlatırsın biraz uğraşırsan o alanda tek bile olabilirsin çünkü bayağı bayağı az böyle kanallar. ben zar zor bulduydum. hatta ben yapmayı düşünüyordum da bi başarı elde edemeyince bıraktıö. zaten tek hakkım vardı olimpiyat birinci eleme sınavı için.
ama senin kendin oluşturman gerek biraz. sanki böyle düz olimpiyat (mat bilgisayar falan) alanları gibi net değil gibi biraz uğraşman gerek.
al sana fıstık gibi ders dışı aktivite. sosyal faaliyet.
Yani ileride porsche'ye binmek isterdim doğrusu ancak sevmediğim bir işi yapmayıda tercih etmem parası için. Teknolojiyi sever ve ilgilenirim ondan dolayı bilgisayar başında iş tam benlik olurdu.işsizlik konusu biraz senin yaptığın biraz zamanına biraz da şansa bağlı.
okunur mu kısmı için ise
eğer kendini geliştireceksen.
kendini hep çağa uydurup geliştireceksen
iyi seviyede alanını ilgilendiren matematik alanlarında başarı gösterebilecek ve anlayabileceksen.
işsizlik gibi olumsuz şeylere rağmez pes etmeyecekseniz
garanti iş beklemeyecekseniz
analitik düşünebilecekseniz
aynı zamanda farklı disiplinleri de kendinize ekleyecekseniz.
bir şeyler için 4-5 minimum yılınızı feda edebilecekseniz.
okuyun
bunalr şahsi fikrim reddedebilirsiniz.
o arkadaşlar da lütfen yazsınlar ki bilelim
dediğim gibi mühendislik parasından ziyade zevk alınarak yapılacak bir iş bence.
bilgisayar başında yapabileceğin çok fazla meslek var.Diploması konusunda ap alan arkadaşım. Ben sayısala ilgiliyim daha çok, löseve gönüllü yardıma gideceğim bu sene. Dünya birinciliğim patentini aldığım projeden geliyor. Biyoloji-Kimya Mühendisliği alanından. Bilgisayara veya fotoğrafçılığa dayalı sosyal medya hesabı açmayı planlamaktayım.
Yani ileride porsche'ye binmek isterdim doğrusu ancak sevmediğim bir işi yapmayıda tercih etmem parası için. Teknolojiyi sever ve ilgilenirim ondan dolayı bilgisayar başında iş tam benlik olurdu.
güzel bir arabaya binmek için güzelden ziyade yapıp farklı olabileceğin bir mesleğin olmalı.Diploması konusunda ap alan arkadaşım. Ben sayısala ilgiliyim daha çok, löseve gönüllü yardıma gideceğim bu sene. Dünya birinciliğim patentini aldığım projeden geliyor. Biyoloji-Kimya Mühendisliği alanından. Bilgisayara veya fotoğrafçılığa dayalı sosyal medya hesabı açmayı planlamaktayım.
Yani ileride porsche'ye binmek isterdim doğrusu ancak sevmediğim bir işi yapmayıda tercih etmem parası için. Teknolojiyi sever ve ilgilenirim ondan dolayı bilgisayar başında iş tam benlik olurdu.