internetten siparis falan veriliyordur umarim. 100 daha atar klavye alirimhayir harcama yapabilirsiniz ama çoğu yerde
Eve gidince basvurayim sonrasina bakarizevet hocam isterseniz yardimci olabilirim
mesaj atarim basvuracagim zaman verirsinreferanssiz basvurdugunuzda gelmiyor
Parayı naysa atarken banka kartı ile yükle seçeneğinden mi banka hesabindan yükle seçeneğinden mi yükleyeceğiz farkı var mı ikisininSelam arkadaşlar, yapı kredi bi kampanya yapmış referans ile müşteri yaptığınız arkadaşlarınıza ve size 50tl bonus veriyor ve bunu her yerde harcayabiliyorsunuz, mesela ben vp alarak harcadım.
Şimdi detaylara geleyim normalde 50tlyi direkt üye olduğunuzda, 250tlyi de harcama yaptığınızda veriyor.Fakat yapıkredi hesabınıza 250tl attığınızda sonra o parayı nays hesabınıza aktarırsanız da 250tl harcamış sayıyor ve diğer 250tlyi almaya da hak kazanıyorsunuz ve bu karşılıklı şekilde hem referans olan kişi hem siz 300er TL kazanmış oluyorsunuz. İşlemler çok basit referans ile kayıt olup 5dk içerisinde tamamlanıyor kimlik vs doğrulaması yapılıyor görüntülü görüşme ile sonrasında 1 hafta içinde kartınızdan harcama yapabiliyorsunuz.Ana konu olursa referans ekleyebilirim, olmazsa özelden yardımcı olabilirim referans konusunda.
Alıntıyı görüntüle
evet ediyor hocamDevam ediyor mu kampanya
karttan yükle yöntemi şuan çalışmıyor diye biliyorum en son denediğimde öyle oldu.Parayı naysa atarken banka kartı ile yükle seçeneğinden mi banka hesabindan yükle seçeneğinden mi yükleyeceğiz farkı var mı ikisinin
Kazandığımız parayı ne kadar süre içinde harcamalıyızevet ediyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
karttan yükle yöntemi şuan çalışmıyor diye biliyorum en son denediğimde öyle oldu.