Neler Yeni

YAPIKREDİ MÜŞTERİ OL 300TL KAZAN(HARCAMA YAPMADAN BONUS ALABİLİRSİNİZ)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,057
İsim
yusuf ecer
Şimdi yanlış anlamadıysam uygulama üzerinden başvurup kredi kartı almalıyım. Sonrasında o karta 250 ₺ yatırıp naysa yollayınca kartta 250₺ olacak. Yani toplamda 550₺ olacak. Peki bu parça parayı tekrar kartta birleştirebilir miyiz? Yoksa o 250₺ naysta kalmak zorunda mı? Diyelim ben bu adımları yaptım. Sonrasında bir akrabama da aynı işlemleri yapınca tekrar 300₺ mi alacağım yoksa sadece 50₺ mi verecek? Bir başka konu o kartta olacak para sadece harcama için kullanılabilir transfer edilemez mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrı olarak o kredi kartının yıllık ödemesi var mı yoksa herhangi bir ödeme hiç çıkmıyor mu? Ve kartı aktifleştirmek gerekiyor mu?
hocam anlatıyorum, kredi kartı almıyorsunuz tl card alıyorsunuz yani banka kartı herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.
ekstra olarak referans olmadan kaydolursanız alamıyorsunuz herhangi bir bonus.
son sorunuz ise akrabanızı yaparsanız onlardan da 300tl siz 300tl onlar kazanıyor tekrarında

hocam anlatıyorum, kredi kartı almıyorsunuz TL card alıyorsunuz yani banka kartı herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.
son sorunuz ise akrabanızı yaparsanız onlardan da 300tl siz 300tl onlar kazanıyor tekrarında
ve gelen para transfer edilemez ama %90 olarka her yerde kullanabiliyorsunuz; hepsiburada,a101,bim,migros,yemeksepeti vsvs

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf İslam YAVUZ
hocam anlatıyorum, kredi kartı almıyorsunuz TL card alıyorsunuz yani banka kartı herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.
Yani ben totalde 600 ₺ elde ediyorum hem referans ile kayıt olursam hem de akrabamı kaydedersem. Peki bu para transfer edilebilir mi?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,057
İsim
yusuf ecer
Yani ben totalde 600 ₺ elde ediyorum hem referans ile kayıt olursam hem de akrabamı kaydedersem. Peki bu para transfer edilebilir mi?
hayır edilemez, ama dediğim gibi neredeyse her yerde kullanabilirsiniz.

net açıklama gerekirse referans başı 300er tl alıyorsunuz.

kineist

80+
Selam arkadaşlar, yapı kredi bi kampanya yapmış referans ile müşteri yaptığınız arkadaşlarınıza ve size 50tl bonus veriyor ve bunu her yerde harcayabiliyorsunuz, mesela ben vp alarak harcadım.
Şimdi detaylara geleyim normalde 50tlyi direkt üye olduğunuzda, 250tlyi de harcama yaptığınızda veriyor.Fakat yapıkredi hesabınıza 250tl attığınızda sonra o parayı nays hesabınıza aktarırsanız da 250tl harcamış sayıyor ve diğer 250tlyi almaya da hak kazanıyorsunuz ve bu karşılıklı şekilde hem referans olan kişi hem siz 300er TL kazanmış oluyorsunuz. İşlemler çok basit referans ile kayıt olup 5dk içerisinde tamamlanıyor kimlik vs doğrulaması yapılıyor görüntülü görüşme ile sonrasında 1 hafta içinde kartınızdan harcama yapabiliyorsunuz.Ana konu olursa referans ekleyebilirim, olmazsa özelden yardımcı olabilirim referans konusunda.

Alıntıyı görüntüle
250 tl yi başka yapı kredi hesabına veya bankaya aktarsak harcamış sayılıyor muyuz?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,057
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,057