freygasm
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,057
- İsim
- yusuf ecer
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam anlatıyorum, kredi kartı almıyorsunuz tl card alıyorsunuz yani banka kartı herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.Şimdi yanlış anlamadıysam uygulama üzerinden başvurup kredi kartı almalıyım. Sonrasında o karta 250 ₺ yatırıp naysa yollayınca kartta 250₺ olacak. Yani toplamda 550₺ olacak. Peki bu parça parayı tekrar kartta birleştirebilir miyiz? Yoksa o 250₺ naysta kalmak zorunda mı? Diyelim ben bu adımları yaptım. Sonrasında bir akrabama da aynı işlemleri yapınca tekrar 300₺ mi alacağım yoksa sadece 50₺ mi verecek? Bir başka konu o kartta olacak para sadece harcama için kullanılabilir transfer edilemez mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrı olarak o kredi kartının yıllık ödemesi var mı yoksa herhangi bir ödeme hiç çıkmıyor mu? Ve kartı aktifleştirmek gerekiyor mu?
ekstra olarak referans olmadan kaydolursanız alamıyorsunuz herhangi bir bonus.
son sorunuz ise akrabanızı yaparsanız onlardan da 300tl siz 300tl onlar kazanıyor tekrarında
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve gelen para transfer edilemez ama %90 olarka her yerde kullanabiliyorsunuz; hepsiburada,a101,bim,migros,yemeksepeti vsvshocam anlatıyorum, kredi kartı almıyorsunuz TL card alıyorsunuz yani banka kartı herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.
ekstra olarak referans olmadan kaydolursanız alamıyorsunuz herhangi bir bonus.
son sorunuz ise akrabanızı yaparsanız onlardan da 300tl siz 300tl onlar kazanıyor tekrarında