Hocam direkt 50tl harcasak veriyor mu 250 veya herhangi bir tutar harcasak oluyor mu?
Anladım hocam başta çok yanlı anlamıştım olayı teşekkürler250 veya üstünde harcarsanız oluyor hocam herhangi bir harcama
paycell oluyor mu hocamhiç harcamadan 50tl veriyor, 250tl harcadıktan sonra 250de iade olarak veriyor hocam
deneyebilirsiniz hocam onu dapaycell oluyor mu hocam
Hocam sizide cok rahatsiz ettim kusura bakmayin ama ben hesap actim davet kodu atan kisiye 50 puan geldi ama benim hesaba gelmedi henuz aradan baya da bi zaman gecti nasil bir yol izlemem gerekdeneyebilirsiniz hocam onu da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar arkadaşım paycell ve naysa yükle şeklinde denediğinde bonus gelmedi sanırım fixlediler ben o şekilde yaptığımda gelmişti. 250tl+ herhangi bir harcama yaptığınız takdirde bonusunuz yükleniyor. Referanssız üye olursanız kampanyaya dahil olamıyorsunuz. İşlemi 1 ay içinde yapmanız gerek. Eğer kartı beklemek istemiyorsanız üye olurken "TL card istiyorum" gibi bir seçenek olavK onu seçtiğinizde üyelik sonrası hesabınıza 1tl atıp aktif ediyorsunuz,sonrasında dijital kart oluşturup harcamanızı yapıp kampanyaya dahil olabiliyorsunuz ve o hafta içinde bonusunuz geliyor. Bu puan ise hepsi burada, a101-bim-migros vs de geçiyor. Hepsi buradadan da aynı şekilde bakiye alabiliyorsunuz mesela steam cüzdan, yemek sepeti bakiye, valorant, lol points gibi gibi.
Ne kadar zaman geçti hocam? Referans kullanılan kişiye anında geçiyor kullanana 7-14gün içerisinde oluyorHocam sizide cok rahatsiz ettim kusura bakmayin ama ben hesap actim davet kodu atan kisiye 50 puan geldi ama benim hesaba gelmedi henuz aradan baya da bi zaman gecti nasil bir yol izlemem gerek
Anladım hocam çok teşekkürlerNe kadar zaman geçti hocam? Referans kullanılan kişiye anında geçiyor kullanana 7-14gün içerisinde oluyor
Valla aşırı mantıklı reis eyvallah yapmayı deniycem fakat kart gelmeden alışveriş yaptırmadı bana onu nasıl çözdünüzBeyler 250tl harcamadan 250tl bonusu da almak isteyenler yeni yöntem bulduk, ilk mesajı düzenledim oradan yapabilirsiniz