Ref ile üye olmalısın ödül içinreferansla üye olmadım ama yapı krediye yeni kayıt oldum 250 TL benim içinde geçerli mi
İstersen atıyım özeldenref kodu alabilir miyim özelden
bu arada dijital kart ile steamde harcama yaptıktan sonra geri dijital karta iade oluyor değil mi onda sıkıntı yok
at reisRef ile üye olmalısın ödül için
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstersen atıyım özelden
atiyorum hemenref kodu alabilir miyim özelden
bu arada dijital kart ile steamde harcama yaptıktan sonra geri dijital karta iade oluyor değil mi onda sıkıntı yok
hocam dijital kart açıp harcayabiliyorsunuzValla aşırı mantıklı reis eyvallah yapmayı deniycem fakat kart gelmeden alışveriş yaptırmadı bana onu nasıl çözdünüz
hocam arkadaşım denedi o şekilde gerçekleşti sıkıntı olmadıref kodu alabilir miyim özelden
kanka ben simdi referans ile kaydoldum. yapikrediye 250 ordan da naysa transfer edince islem yapmis sayiyor mu? saymiyorsa baska yontem var midir?ben atıyorum referansı merak etme
bi arkadaş sayıyor dedi, ama en kesin yöntem steamden 250tl+ bi oyun alıp bonusun gelince iade edebilirsin arkadaşıma bonusu geldi hiç de para harcamamış oldukanka ben simdi referans ile kaydoldum. yapikrediye 250 ordan da naysa transfer edince islem yapmis sayiyor mu? saymiyorsa baska yontem var midir?
kanka ben simdi referans ile kaydoldum. yapikrediye 250 ordan da naysa transfer edince islem yapmis sayiyor mu? saymiyorsa baska yontem var midir?
oyle deneyelim o zaman. bi sorum daha var. goruntulu gorusmeyi yapmadan uygulamaya giris yapamiyor muyuz? isteyim suan ondanbi arkadaş sayıyor dedi, ama en kesin yöntem steamden 250tl+ bi oyun alıp bonusun gelince iade edebilirsin arkadaşıma bonusu geldi hiç de para harcamamış oldu
görüntülü görüşme direkt farz hocam o olmadan olmuyoroyle deneyelim o zaman. bi sorum daha var. goruntulu gorusmeyi yapmadan uygulamaya giris yapamiyor muyuz? isteyim suan ondan
oluyor. biz de alisveris yapmadan bonus almanin derdindeyiz@freygasm Hocam marketten alışveriş yapsak olur mu? 300 TL bonus kazanabilmek için.