❌İndirim Bitti! YAPIŞ Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060 32.799 TL

Bonus’a 3 taksitle kart limitini nakite çevirmek için alsam saçma mı olur? Alınan fiyata gider mi acaba?
Giderr 😂😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bedava beleş.

4050 versiyonu da gayet iyi fiyatta:
https://www.vatanbilgisayar.com/asu... 213536"] Giderr 😂😂😂 [/QUOTE] Kaptım bı tane

Bedava beleş.

4050 versiyonu da gayet iyi fiyatta:
Kaç günü daha var hocam?

beleş oğlu beleş yav yapışın direkt bedava harbiden.

g helper kullanıyor musunuz hocam? bir de laptop standı?
Laptop standım var hocam sadece yükseltme amacıyla kullanıyorum. Asus kontrol merkezi gereksiz yoruyor laptopu o yüzden g-helper kullanıp sıcaklık limiti koyuyorum.

1752090859253.webp

16/512, Windows 11 işletim sistemi olması da bu fiyata önemli detaylar.

Laptop standım var hocam sadece yükseltme amacıyla kullanıyorum. Asus kontrol merkezi gereksiz yoruyor laptopu o yüzden g-helper kullanıp sıcaklık limiti koyuyorum.
hocam o zaman biraz fazla ısınıyor gibi geldi bana. çünkü 30 watt limitle 80 derece üstüne çıkmıyordu benim izlediğim testlerde

R5 7535HS/4050 olanı kullanıyorum 1 senedir, çok güzel cihaz ama 85-90 çıkabiliyor işlemcisi.

Aynı laptopu 40k ya aldım, şimdi bitane daha aldım. Al geç :D
Sizde sıcaklıklar ne durumda hocam?, bende 85-90 arası.

Off ya biraz düşünme faslım olsaydı keşke. Düşünmeden alınıcak fırsatta 32k da az değil :/ .
Hocam ihtiyacın varsa al fırsat diye alma bence. Benim durum daha kötü. 5600lü masaüstünü am5e geçirecektim 7600x var elimde anakart var şimdi düşünüyorum bunu alsam mı diye.

Geri