Sinematik bar kullan. Videoları After effect de yap. Ama ordan render alma alırsan video 300 gb olur. Media encoderdan render al. Youtubede ParsMazi var onu izle çok şey kaparsın. Rehber videoları var.
Valla amatörlüğümden dolayı uzun sürdü, kısa bir video olarak kaldı ilk deneyişim
Yavaş yavaş öğrenmeye çalışyorum, nasıl sizce?
(Thumbnaili de ben ayarladım)
güzel fakat ben öldükten sonra oyunda herkeste olan beleş dans olmayan editleri sevmiyorum
Valla amatörlüğümden dolayı uzun sürdü, kısa bir video olarak kaldı ilk deneyişim
güzel olmuş elinize sağlık. şu oyunun yapı sistemini öğrenemedim gitti
elim ayağıma giriyorYap sistemini kendine göre uyarla
Rahat ulaştığın tuşlara ekle buildleri![]()
Ohoo bu taa geçen sezonun en iyi anlarıMimar Sinan mısın?
O bende de oluyordu başlarda, bazen hala aşırı heyecan yaptığım oluyor turnuvalarda felanelim ayağıma giriyoradam önüme set çekiyor
Ne yazacağını bilmeyip bişey yazmak istemekLike and subscribe![]()
benimm heyecandan değil önüme bi tane koyuyorum sonra sıkıyorum adam üstüme uçarak gelip öldürüyor .DOhoo bu taa geçen sezonun en iyi anları
Bu sezon bi gör beni elim ısınmamışken bile bu kadar kötü değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O bende de oluyordu başlarda, bazen hala aşırı heyecan yaptığım oluyor turnuvalarda felan
Ne yazacağını bilmeyip bişey yazmak istemek![]()
bence arkadan vurulsan ölmen lazım bu oyunda vuruluyorsun bi anda adam şak diye kale yapıyorOhoo bu taa geçen sezonun en iyi anları
Bu sezon bi gör beni elim ısınmamışken bile bu kadar kötü değilim.
O bende de oluyordu başlarda, bazen hala aşırı heyecan yaptığım oluyor turnuvalarda felan
Ne yazacağını bilmeyip bişey yazmak istemek![]()