Teşekkürler, kendimde çokça freelancersitesinde ve platformlarda etkileşim için uğraşıyorum ancak yurt dışı çok rekabetçil olduğu için ve çok fazla satıcı olduğu için diğer insanların içinden gözükmek biraz zor oluyor.Fiverr'de ilanın yoksa kesinlikle ilan aç. Sana aylık minimum net 300-500 dolar arası kazanç sağlar.
Tasarımların çok iyiymiş kanka sen bence yayıncılara atmaya devam et belki reklamını yaparlar arkadaşın dedigi gibi fiverr , bionluk falan oralara da ilan koy insta hesabı aç youtube shorts videolari atabilirsin oralarda sağlam etkileşim kasıp kanal'a bu sefer video yüklersin ek gelirin olur16 yaşındaym yaklaşık 3 yıldır bu işler ile uğraşıyorum. Manıpulayon&animasyon tasarımı bir yayıncıya yaptım. Her gün hergün yaklaşık çoğu yayıncıya bu şekilde şeyler yapıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Dediklerinin hepsini aktif olarak yapıyorum burada reklam sayılmasın diye atmamıştım çok teşekkürler düşünceleriniz içinTasarımların çok iyiymiş kanka sen bence yayıncılara atmaya devam et belki reklamını yaparlar arkadaşın dedigi gibi fiverr , bionluk falan oralara da ilan koy insta hesabı aç youtube shorts videolari atabilirsin oralarda sağlam etkileşim kasıp kanal'a bu sefer video yüklersin ek gelirin olur
amaç itopik durması öyle gerçekçi ayarlayınca çokta dikkat çekmiyor öyle bir ayar yapmadımBir şekilde hesabına para giriyorsa ilerde gelir vergisi olarak dönebilir buna dikkat et. Çalışmaya gelince ışık konusunun üzerine biraz daha düşersen daha iyi sonuçlar alacaksındır. Bunun için benzer YT. kanalları var onlara bakabilirsin. Çalışmadaki en önemli şeylerin başında ışık gelir.
Kabaca, görmen için şu şekilde düzenledim. Işık arkadan vuruyorsa ön taraf daha karanlık kalır. Bu bağlamda ışık dağılımı, gölge dağılımı yapman gerekiyor. Son olarak katmanların renk aralığını olabildiğince benzer renk tonlarına çek. Üst taraf ve alt taraf arasında bu kadar farklı renk olması göze iyi gelmez. Tek tek tüm koyduğun katmanlara yapman gerekiyor veya PS üzerinde araç var onunla da tek renk paletine çekebilirsin.
Alıntıyı görüntüle