Bende 12 yım knk önce ciddi diyorum istediğin mesleği araştır okul puanlarına vs bak ona göre çalışma düzenini yap12. Sınıfım hep bir bahane fln bir türlü derse başlayamıyorum derse hiç elimi dahi atmadım bunu nasıl kırarım yardımcı olun
Mantıklıİstediğin hedefi belirle ve hayvan gibi çalışmaya başlayacaksın, başaramazsan nasıl durumlarla karşı karşıya geleceğini görmelisin.
Ağa ciddi ciddi kendimi sıkam zevk almaya çalışacağım öyle öle ilerleteyim en iyisiBende 12 yım knk önce ciddi diyorum istediğin mesleği araştır okul puanlarına vs bak ona göre çalışma düzenini yap
Sikarsan anlamazsın kendini sıkma ara ara yap sonra ztn alisacaksin ve yaparken daralmicaksinMantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ağa ciddi ciddi kendimi sıkam zevk almaya çalışacağım öyle öle ilerleteyim en iyisi
Telefon bilgisayar gibi meşgul eden şeyleri bırak, bırakamıyorsan ailenin kontrolüne ver.12. Sınıfım hep bir bahane fln bir türlü derse başlayamıyorum derse hiç elimi dahi atmadım bunu nasıl kırarım yardımcı olun
en başta meslekleri araştır bir-iki günde sonra masana hedefini hatırlatacak bir şeyler koy mesela hedefin olacak üninin posteri vs. bu zamanda 1 saat bile çok kritik ,millet 4 sene mezuna kalıyor tıp kazanmak için o yüzden iyi düşünAğa ciddi ciddi kendimi sıkam zevk almaya çalışacağım öyle öle ilerleteyim en iyisi
Zorlamadan yavaştan ama çok yavaş değil ama orta halli ileten ozaman zevkde almak onemliSikarsan anlamazsın kendini sıkma ara ara yap sonra ztn alisacaksin ve yaparken daralmicaksin
Deme öyle 1 saat bile önemli :d daha da sıkıyor beni piskolojik olaraken başta meslekleri araştır bir-iki günde sonra masana hedefini hatırlatacak bir şeyler koy mesela hedefin olacak üninin posteri vs. bu zamanda 1 saat bile çok kritik ,millet 4 sene mezuna kalıyor tıp kazanmak için o yüzden iyi düşün
Evet yoksa anlamazsın ve unutursun bende öyle oldu geçen sene yavaştan başlayınca kendin otomatik hizlanicaksin ve doğru yaptıkça mutlu olucagin için mantıken daha çok yapmak isticeksinZorlamadan yavaştan ama çok yavaş değil ama orta halli ileten ozaman zevkde almak onemli
Mantık li bayaen başta meslekleri araştır bir-iki günde sonra masana hedefini hatırlatacak bir şeyler koy mesela hedefin olacak üninin posteri vs. bu zamanda 1 saat bile çok kritik ,millet 4 sene mezuna kalıyor tıp kazanmak için o yüzden iyi düşün
Evet ya başladın mı mutlu oluyon ole bisi varEvet yoksa anlamazsın ve unutursun bende öyle oldu geçen sene yavaştan başlayınca kendin otomatik hizlanicaksin ve doğru yaptıkça mutlu olucagin için mantıken daha çok yapmak isticeksin![]()
öyle ama knkDeme öyle 1 saat bile önemli :d daha da sıkıyor beni piskolojik olarak
Instagram laneti bırakamıyorum söyle oyun oynardım yalanım yok hepsini sildim iyi hazırlanmak için sadece boş vakitlerimde dizi film izliyorum kulturlenmek eğlenmek amaçlı ınstagram i nasıl bırakırım bi bakıyorum tekrar bakma ihtiyacı duyorumTelefon bilgisayar gibi meşgul eden şeyleri bırak, bırakamıyorsan ailenin kontrolüne ver.
Kurtarın beni şu beladan nasıl kurtulcamInstagram laneti bırakamıyorum söyle oyun oynardım yalanım yok hepsini sildim iyi hazırlanmak için sadece boş vakitlerimde dizi film izliyorum kulturlenmek eğlenmek amaçlı ınstagram i nasıl bırakırım bi bakıyorum tekrar bakma ihtiyacı duyorum