Yardım Hangisi Alayım

Gücü sorun değil de yazılımı berbat onunla uğraşmam şahsen.
Valla çok yazılımsal araştırmadım da menüsü filan iyi deil ama fiyat performans toplayanlar a alıyo işte usta Performans olarak iyi Bi bakarsın 2 3 sene sonra İntel nvidia yı geçer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler bu kişi benim kardeşim daha 12 yaşında nerden nasıl açtı bu hesabı bilmiyorum ama babam bunu kandırdı bilgisayar alacam sana diye bu ***** da inandı bide almak için baktığı ekran kartına bak senin gibi kardeş olmaz olsun
Kardeşin Fiyat performans olarak iyi bir kart seçmiş kral 11k civarına hemen hemen bundan iyisini bulamazsın 2nci elde anca pazarlık yaparak 3080 filan alınabilir

Valla çok yazılımsal araştırmadım da menüsü filan iyi deil ama fiyat performans toplayanlar a alıyo işte usta Performans olarak iyi Bi bakarsın 2 3 sene sonra İntel nvidia yı geçer
Önce AMD yi geçsin de Nvidiaya 10-20 sene sonra bakar tabi o kadar süre batmazsa.

Önce AMD yi geçsin de Nvidiaya 10-20 sene sonra bakar tabi o kadar süre batmazsa.
Belli olmaz kral Nvidia iş ve oyun konusunda iyi intel de iş konusunda bi bakarsın 4080 4090 gücünde ekran kartı çıkarmış 5090 ı geçmesi dünyanın en güçlü kartını falan ilerde çıkarması yine zor ama düşünsene 4080 gücünde kart 30 bin tl 0 ürün Bu tarz şeyler çıkabilir ama o da 1 2 sene ye anca

Belli olmaz kral Nvidia iş ve oyun konusunda iyi intel de iş konusunda bi bakarsın 4080 4090 gücünde ekran kartı çıkarmış 5090 ı geçmesi dünyanın en güçlü kartını falan ilerde çıkarması yine zor ama düşünsene 4080 gücünde kart 30 bin tl 0 ürün Bu tarz şeyler çıkabilir ama o da 1 2 sene ye anca
Güçlü kart yapmak zor değil, ama Nvidianın teknolojilerine alternatif üretmek çok zor. İntel daha yazılımda AMD seviyesine bile gelemedi ki AMD yıllardır uğraşmasına rağmen Nvidiaya yaklaşamıyor.

Yine de oyunculara faydası olur bu rekabetin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,213
Üyeler
197,639
Son üye
Nullg009
Geri