Yardım Hangisi Alayım

Reaksiyon skoru
2
RYZEN 5 7500F İŞLEMCİ
SİYAH 2 FANLI:11BİN TL
MAVİ 3 FANLI:14.400 TL
HANGİSİ ALAYIM

Ekler

• IMG_8972.webp
    IMG_8972.webp
    143.8 KB · Hit: 19
  • IMG_8973.webp
    IMG_8973.webp
    85.8 KB · Hit: 18
14K verilmez buna, en ucuz olanı al. Hatta 2. el bile alabilirsin 8-9k civarına hala 1 sene 1.5 sene garantisi olan kart bulursun belki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. El düşünürsen ona göre daha iyi kartlar önereyim.

14K verilmez buna, en ucuz olanı al. Hatta 2. el bile alabilirsin 8-9k civarına hala 1 sene 1.5 sene garantisi olan kart bulursun belki.

Olur abi Önerirsen sevinirim

Bir kac lira ekleyip 9060xt bile mantikli olur 14k vermek yerine

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
6800XT bak 13-14K civarına, 15K seviyelerinde 6900XT var PSU bu kartlara yeterliyse daha güçlü kartlar bunlar. 15-16K seviyelerine 9060XT 16GB bulmak çok zor ama olur da denk gelirse onu al tabii.

B580, 3070 ve 6700XT dengi sanırım, sıfır şartsa alınabilir 10-11K civarına başka sıfır kart yok zaten ama ikinci el olabilirse daha iyi seçenekler var.

Beyler bu kişi benim kardeşim daha 12 yaşında nerden nasıl açtı bu hesabı bilmiyorum ama babam bunu kandırdı bilgisayar alacam sana diye bu ***** da inandı bide almak için baktığı ekran kartına bak senin gibi kardeş olmaz olsun

• Hahaha
Reaksiyonlar: Styx
Usta 4060 ti gücünde bi kart 4060 ti in da piyasası 2 nci elde uçuk ister istemez fiyat performans ona kayıyor insan bence tercih edilebilir 11k ya
Gerçekten çok haklısınız ikinci 4060ti alacağıma sıfır İntel alırım bana yeter yıllarca

Beyler bu kişi benim kardeşim daha 12 yaşında nerden nasıl açtı bu hesabı bilmiyorum ama babam bunu kandırdı bilgisayar alacam sana diye bu ***** da inandı bide almak için baktığı ekran kartına bak senin gibi kardeş olmaz olsun
Neyse

Bunu banlasanız olmaz mı

Geri