FORLİDER1907
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Olur abi Önerirsen sevinirim14K verilmez buna, en ucuz olanı al. Hatta 2. el bile alabilirsin 8-9k civarına hala 1 sene 1.5 sene garantisi olan kart bulursun belki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2. El düşünürsen ona göre daha iyi kartlar önereyim.
Bir kac lira ekleyip 9060xt bile mantikli olur 14k vermek yerine14K verilmez buna, en ucuz olanı al. Hatta 2. el bile alabilirsin 8-9k civarına hala 1 sene 1.5 sene garantisi olan kart bulursun belki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2. El düşünürsen ona göre daha iyi kartlar önereyim.
Teşekkürler
Bu ekran kartlarından tercih edebilirsin ama şunu da söyleyeyim rtx 5060 da ve 3070 ti da vram sıkıntısı çekebilirsin rtx 5060 ı ndivia seversin diye önerdim yoksa benimde gönlüm intel arc de olurdu onun dışındaki ürünlerde pazarlığını yaparsın hepsi iyi
İllaki intel arc alıcam diyorsan 2 fanlı olanı tercih edebilirsin testleri daha önce yapıldı kart gayet iyi ekstra para vermene gerek yok
B580 alınmaz hele 14K ya asla alınmaz.RYZEN 5 7500F İŞLEMCİ
SİYAH 2 FANLI:11BİN TL
MAVİ 3 FANLI:14.400 TL
HANGİSİ ALAYIM
Usta 4060 ti gücünde bi kart 4060 ti in da piyasası 2 nci elde uçuk ister istemez fiyat performans ona kayıyor insan bence tercih edilebilir 11k yaB580 alınmaz hele 14K ya asla alınmaz.
Gerçekten çok haklısınız ikinci 4060ti alacağıma sıfır İntel alırım bana yeter yıllarcaUsta 4060 ti gücünde bi kart 4060 ti in da piyasası 2 nci elde uçuk ister istemez fiyat performans ona kayıyor insan bence tercih edilebilir 11k ya
Gücü sorun değil de yazılımı berbat onunla uğraşmam şahsen.Usta 4060 ti gücünde bi kart 4060 ti in da piyasası 2 nci elde uçuk ister istemez fiyat performans ona kayıyor insan bence tercih edilebilir 11k ya
NeyseBeyler bu kişi benim kardeşim daha 12 yaşında nerden nasıl açtı bu hesabı bilmiyorum ama babam bunu kandırdı bilgisayar alacam sana diye bu ***** da inandı bide almak için baktığı ekran kartına bak senin gibi kardeş olmaz olsun
Bunu banlasanız olmaz mıBeyler bu kişi benim kardeşim daha 12 yaşında nerden nasıl açtı bu hesabı bilmiyorum ama babam bunu kandırdı bilgisayar alacam sana diye bu ***** da inandı bide almak için baktığı ekran kartına bak senin gibi kardeş olmaz olsun