B Beratsvly 80+ Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 189 Reaksiyon skoru 73 30 Aralık 2020 #1 Bu sabah bilgisayarı açtığımda ilk defa böyle bi sesle karşılaştım hemen kapattım bir şey olur mu inşaat makinesi gibi ses çıkartıyor du
Bu sabah bilgisayarı açtığımda ilk defa böyle bi sesle karşılaştım hemen kapattım bir şey olur mu inşaat makinesi gibi ses çıkartıyor du
Giatros 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 1,515 Reaksiyon skoru 674 30 Aralık 2020 #2 İçerisini bir kontrol et, temizlik yap düzelir.
B Beratsvly 80+ Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 189 Reaksiyon skoru 73 30 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 fatihaltn yazmış: İçerisini bir kontrol et, temizlik yap düzelir. Devamı için tıklayın... Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 30 Aralık 2020 Sesi attım
fatihaltn yazmış: İçerisini bir kontrol et, temizlik yap düzelir. Devamı için tıklayın... Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 30 Aralık 2020 Sesi attım