Neler Yeni

Çözüldü✓ Yardım lütfen Format atmak ile alakalı

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Kemal
Arkadaşlar
Şuan halihazırda 2 t m2 ssd mevcut.
Ben pc ye her format atmak istediğimde oyynları ve uygulamaları tekrar yüklemek artık canımı sıkıyor. Konuya tam hakim olmadığım için sizden yardım rica ediyorum bu konuda ne yapmalıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yokmu yardım edebilecek kimse

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Selim
Tek ssd kullaniyorsan bir tane daha baglayabilir ya da sanal olarak ikiye bölebilirsin. Windows u kurduğun disk ayrı olur oyunları kurduğun disk ayrı olur. Windows sifirlama da bir secenek ama temiz olmuyor.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek ssd kullaniyorsan bir tane daha baglayabilir ya da sanal olarak ikiye bölebilirsin. Windows u kurduğun disk ayrı olur oyunları kurduğun disk ayrı olur. Windows sifirlama da bir secenek ama temiz olmuyor.
Peki kardeşim ben 1 t lik yeni ssd alsam sistemi ona kursam oyunlar ve uyhulamalar için 2 t ssd yi kullansam , sonrasında tekrar format attığımda sadece sistemin olduğu 1 t lik ssd ye format attığımda temiz format olurmu ?

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Selim
Peki kardeşim ben 1 t lik yeni ssd alsam sistemi ona kursam oyunlar ve uyhulamalar için 2 t ssd yi kullansam , sonrasında tekrar format attığımda sadece sistemin olduğu 1 t lik ssd ye format attığımda temiz format olurmu ?
Kastettigim buydu zaten. Oyunlar ve uygulamalar icin kullanacagin ikinci ssd ye virus bulasmamissa sorun olmaz. Tertemiz kurulum yapmis olursun. Ikinci ssd de virus varsa formattan sonra açtığında yine sisteme yayılır.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kastettigim buydu zaten. Oyunlar ve uygulamalar icin kullanacagin ikinci ssd ye virus bulasmamissa sorun olmaz. Tertemiz kurulum yapmis olursun. Ikinci ssd de virus varsa formattan sonra açtığında yine sisteme yayılır.
Eyvallah dediğin gibi yapayım herşeyi tekrar tekrar yüklemekten kurtulmak istiyorum.

Top Bottom