YARDIM NASIL FORMAT ATABILIRIM?

Reaksiyon skoru
1
Win11 bilgisayarim surekli mavi ekran veriyor hatada windows dosyalarinin bozuk oldugunu soyluyor. format atiyim dedim abim flash ile format at dedi ama sorun su pcyi acamiyorum mavi ekran veriyor. pcyi acmadan format atmak mumkun mu?

İnternet üzerinde detaylı öğretici videoları var, onlara bakarsanız daha faydalı olur sizin için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PC'yi açmadan format mümkün değil, tabi ki diskinizi, ssd'nizi başka bir cihaza takamıyorsanız.

Son düzenleme:
Format usb takacaksın. Anakart modeline göre F2 veya F12 ye basıcaksın.Karşına Boot Manager gelecek. Boot Managerdan format usb olanı seçeceksin. Gerisinde windows dilini, klavye(q veya f) seçip windows kurulumunu yapacaksın. Bilgisayarın açılınca driver kurulumlarını yaparsın. Ekran kartı, işlemci vs.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum win10 isosunu yüklemek icin tarayiciya giriyorum dosya yuklenmeden mavi ekran veriyor

Win11 bilgisayarim surekli mavi ekran veriyor hatada windows dosyalarinin bozuk oldugunu soyluyor. format atiyim dedim abim flash ile format at dedi ama sorun su pcyi acamiyorum mavi ekran veriyor. pcyi acmadan format atmak mumkun mu?
Evde başka bir bilgisayar varsa flası ondan hazırlayabilir bilgisayarı açtığında da biosa girersen format atabilirsin

Geri