Yardım!! Ögretmen ingilizce tiyatro verdi

kyagizzz

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Arkadaslar merhaba az once ingilizce dersinden ciktik ve bana seni ingilizce tiyatroda oynaticam dedim gram ilgimi cekmez ve asla oynamak istemiyorum. Bana sozlu notunu dusururum dedi(60-40). Asla ama asla oynamak istemiyorum. Ne yapabilirim.ogle arasi annemle konusucam ogretmenle konusmasi icin.

Annemle konustum o da oyna dedi ikan ettim ariycak 12.30 da bakalim ne dicek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce daha cok dusurebilirmi.
valla performans notu ile düşürür ama bilemiyorum sen oyna diye blöf de yapmış olabilir.

Hocam cok iyi aslinda niyetini de anladim ama oynamak istemiyorum. Bakalim anneme ne diyecek
Ben de lisedeyken tiyatro gibi şeylere çok katılmak istemiyordum. Ama hocalar bu konu da teşvik ediyor ve emin ol sonucu güzel oluyor. Sosyal bilimler de okudum ben 5 yıl hazırlıkla beraber. 5 yılın her yılı tiyatro da görev aldım. İlk yıl hocanın teşvik etmesi sayesinde. Son sınıfken aşk-ı memnuyu bile oynamıştık :) Eğlenceli oluyor genel de.
İşin özü genel de böyle aktiviteler iyi geliyor. Tavsiyem ayrılman değil yapman yönünde. Karar yine de senin.

Ben de lisedeyken tiyatro gibi şeylere çok katılmak istemiyordum. Ama hocalar bu konu da teşvik ediyor ve emin ol sonucu güzel oluyor. Sosyal bilimler de okudum ben 5 yıl hazırlıkla beraber. 5 yılın her yılı tiyatro da görev aldım. İlk yıl hocanın teşvik etmesi sayesinde. Son sınıfken aşk-ı memnuyu bile oynamıştık :) Eğlenceli oluyor genel de.
İşin özü genel de böyle aktiviteler iyi geliyor. Tavsiyem ayrılman değil yapman yönünde. Karar yine de senin.
Hocam hic sevemiyorum nedense. İlgimi hic cekmiyor sahneye cikamk. Bilmiyorum nie.bir de ben asiri heyecan yapan bir insanım o yuzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,977
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri