Takahashi Ryosuke
80+ Bronze
Orda yazana göre sanırım bir kurtarma usb'si hazırlaman lazım onun için de başka bir bilgisayara ihtiyacın var.Arkadaşlar demin pcyi açtım karşıma bu çıktı neden oldu kurtarabilir miyim hiçbirşey indirmedim yüklemedim 2 saat önce falan faceit ranked girdim kapattım açınca karşıma bu çıktı gerçekten yardıma ihtiyacım var.
içinde önemli kişisel dosyalarım var formatlamadan çözülebilir miOrda yazana göre sanırım bir kurtarma usb'si hazırlaman lazım onun için de başka bir bilgisayara ihtiyacın var.
Kurtarmada kişisel dosyaların silinmez windows dosyalarını düzeltir diye biliyorumArkadaşlar demin pcyi açtım karşıma bu çıktı neden oldu kurtarabilir miyim hiçbirşey indirmedim yüklemedim 2 saat önce falan faceit ranked girdim kapattım açınca karşıma bu çıktı gerçekten yardıma ihtiyacım var.
anladım peki nasıl yapabilirim bunu anlatan video vs. var mı dostumKurtarmada kişisel dosyaların silinmez windows dosyalarını düzeltir diye biliyorum
Ben Windows 7 kullanıyorum, onarma yaptım bir kaç defa. Sadece sistem kendi dosyalarını yeniliyor. Diğer Windows'larda aynıdır diye düşünüyorum.içinde önemli kişisel dosyalarım var formatlamadan çözülebilir mi
Youtubeye yazarsan çıkar karşına
tamam teşekkür ederim içim rahatladı dosyalar gitmicek diyeBen Windows 7 kullanıyorum, onarma yaptım bir kaç defa. Sadece sistem kendi dosyalarını yeniliyor. Diğer Windows'larda aynıdır diye düşünüyorum.
kurtarma usbsi hangisinden hazırlamam lazımOrda yazana göre sanırım bir kurtarma usb'si hazırlaman lazım onun için de başka bir bilgisayara ihtiyacın var.
Windows 10 kurulumu yazan uygulamadan.arkadaşlar bu sorun için
kurtarma usbsi hangisinden hazırlamam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
uppp yardima ihtiyacım varrrrr