Neler Yeni

Yardim Samsung watch 4 clasc Güncellleme Yaptim Ama Healt Moni̇törü Görmüyor !

TİTAN.

80+ Platinum
Dostlar 1 kaç sorum var ben bu saati güncelle deyince güncelleme kopyalanmadı diyor ne yapmalıyım
2 olarak tansiyon ve diğer uygulamasını kullanmadım kullanamıyorum
@Perfectshot06

ve bağlantı kendi kendine kopuyor arada :(

Ekler

• WhatsApp Görsel 2023-03-29 saat 16.21.42.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-03-29 saat 16.21.42.jpg
    122.3 KB · Hit: 26
  • WhatsApp Görsel 2023-03-29 saat 16.21.42.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-03-29 saat 16.21.42.jpg
    114.6 KB · Hit: 24

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz
Dostlar 1 kaç sorum var ben bu saati güncelle deyince güncelleme kopyalanmadı diyor ne yapmalıyım
@Perfectshot06

Cihaz ayarlara giriyorsa sıfırla en baştan dene.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz
kanka onu yapmadım şu anda güncellemeyi bir daha yapıyor bakalım ne diğcek çok hevesle almıştım ya bu arada saat ağırmış :/
Tabi klasik ağırdır. Sonuçta ağır malzeme kullanılıyor. Tekrar denersin olmazsa saati sifirla. Telefonu da yeniden başlat öyle dene.

Golf 4 R32

80+ Silver
@Perfectshot06

Aslında güzel saat ama sizin şansınıza böyle olmuş. Garanti süresi varsa en kötü ihtimal gönderirsiniz.

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi klasik ağırdır. Sonuçta ağır malzeme kullanılıyor. Tekrar denersin olmazsa saati sifirla. Telefonu da yeniden başlat öyle dene.
kanka saati tam olarak nerden sıfırlıycam bi kapat aç yaptım hem telefona hem saate ama evet orası öyle alışırız ya
Aslında güzel saat ama sizin şansınıza böyle olmuş. Garanti süresi varsa en kötü ihtimal gönderirsiniz.
amazondan aldım kutunun üzerinde elektronik saat olduğu için iade kabul etmiyoruz yazıyordu çok iyi korunmuş ama genelde mi böyle oluyor yoksa aldığım yerle mi alakalı bilmiyorum aldığım yer gürgençler
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka gene aynı hata oldu ne yapabilirim

Son düzenleme:

Golf 4 R32

80+ Silver
amazondan aldım kutunun üzerinde elektronik saat olduğu için iade kabul etmiyoruz yazıyordu çok iyi korunmuş ama genelde mi böyle oluyor yoksa aldığım yerle mi alakalı bilmiyorum aldığım yer gürgençler
Ben daha önce böyle sorun yaşayan birisini görmedim bu saatte. Benim saatim biraz eski ama ayarlara girince genel diye seçenek var ordan sıfırlanıyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz
kanka saati tam olarak nerden sıfırlıycam bi kapat aç yaptım hem telefona hem saate ama evet orası öyle alışırız ya

Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka gene aynı hata oldu ne yapabilirim
Ayarlar>Genel>Sıfırla

Golf 4 R32

80+ Silver

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
kanka onu yapmadım şu anda güncellemeyi bir daha yapıyor bakalım ne diğcek çok hevesle almıştım ya bu arada saat ağırmış :/
Üç beş güne alışıyorsun. Bende ilk aldım aşırı ağır geldi, şuan kolumda olduğunu unutuyorum.

O hatayı bende 1 kez aldım, saati sıfırladım düzeldi.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,636