Bu video ile çözüleceğini umuyorum olmazsa yeniden yardımcı olacağım
EminimDoğru sürümü yaptığına emin misin? Pro ise pro yapıp dene kodu, emin ol ondan.
Bu video ile çözüleceğini umuyorum olmazsa yeniden yardımcı olacağım
En son restart attıktan sonra yeniden -rearm kodunu yazıp enterladın ve yeniden kodları yazıp etkinleştirmeyi denedin mi
restart attıktan sonra -rearm kodunu yazmadım slmgr /ipk kodunu yazdımEn son restart attıktan sonra yeniden -rearm kodunu yazıp enterladın ve yeniden kodları yazıp etkinleştirmeyi denedin mi
Ama yapmanız gereken ilk önce -rearm kodunu yazıp daha sonra etkinleştirmeyi yapmaktı.restart attıktan sonra -rearm kodunu yazmadım slmgr /ipk kodunu yazdım
Merhaba dostum dediğin her şey yaptım ilk başta sorun olmadı ama cscript slmgr.vbs /ato yazdıktan sonra şu hatayı verdiAma yapmanız gereken ilk önce -rearm kodunu yazıp daha sonra etkinleştirmeyi yapmaktı.
Şimdi tekrardan sfc /scannow yapıp ve videodaki gibi tekrardan o dosyanın değerinin 1 olduğunu kontrol ettikten sonra restart atın daha sonra
videodaki gibi -rearm kodunu çalıştırın (videodakini yapın) sonra etkinleştirme işlemine başlayın hocam
Hocam buradaki yöntemleri tek tek dener misin çözüme yaklaşıyoruz bu sefer farklı hata vermiş:Merhaba dostum dediğin her şey yaptım ilk başta sorun olmadı ama cscript slmgr.vbs /ato yazdıktan sonra şu hatayı verdi
Alıntıyı görüntüle
Bazı işlemleri dendim bazılarını anlamadım ama çözüm olmadı yine neden herkes sorunsuz yaparken ben yapınca hata veriyor kiHocam buradaki yöntemleri tek tek dener misin çözüme yaklaşıyoruz bu sefer farklı hata vermiş:
Windows 10'daki '0xc004f074' Hatası Nasıl Çözülür?
Windows etkinleştirme sorunu ile ortaya çıkan 0xc004f074 hatası çözümü için uygulayabileceğiniz tüm yöntemler yazımızda.www.webtekno.com
Arama çubuğuna Windows Update ile ilgili sorunları bul ve onar yazıp tıkla sonra devam et çalıştırBazı işlemleri dendim bazılarını anlamadım ama çözüm olmadı yine neden herkes sorunsuz yaparken ben yapınca hata veriyor ki
Kms ile etkinleştirmeyin bence keyin varsa key, yoksa çare olarak hwidgen yapın…Deneyen var mı? kod çalışıyor mu şuan?