Yardımcı Birilerini Arıyorum.

önce bi modeme gelen kabloyu başka bir dsl kablosu ile değiştirin. eğer düzelmezse tanıdık birisinin başka marka model kaliteli bir modemiyle deneyin. eğer onda düzgün çıkarsa demek ki modemde bi haltlar vardır. eğer onda da aynıysa yapacak bir şey yok 😕. yani yapılabilecek şeyler bunlar. ben de asus ac750 ile keenetic extra dsl arasında kaldım. birisini alacağım.
Bu Şeyden dolayı olabilir mi? Ana modemden router a ethernet kablosu gidiyor router dan da yine ethernet ile bilgisayara bu uzun ethernat yolculuğu hız azalması yapar mı?

Bu Şeyden dolayı olabilir mi? Ana modemden router a ethernet kablosu gidiyor router dan da yine ethernet ile bilgisayara bu uzun ethernat yolculuğu hız azalması yapar mı?
ana modem nerede? router nerede?
bi de ana modemde kablosuz kullanılıyor mu yoksa sadece routerda mı ?

ana modem nerede? router nerede?
bi de ana modemde kablosuz kullanılıyor mu yoksa sadece routerda mı ?
Ana modem 3. katta router 4. katta aralarında duvarın içinden geçen bir ethernet kablosu var birbirini bağlayan. Hem router da hem ana modemde kablosuz açık ama ben routeru bilgisayara bağlamak için ethernet kullanıyorum
Bir de ikinci katta yine ana modeme bağlı bir tane 5 Ghz router var o da duvarın içinden geçen bir ethernet kablosuyla ana modeme bağlı ama bilgisayarla alakası yok onun onda da 5 GHz de 85 MBps falan geliyor

Ağ hakkında bilgili olduğumu söyleyemem ama elimden geldiğince destek vermeye çalışırım.

Ana modem 3. katta router 4. katta aralarında duvarın içinden geçen bir ethernet kablosu var birbirini bağlayan. Hem router da hem ana modemde kablosuz açık ama ben routeru bilgisayara bağlamak için ethernet kullanıyorum
Bir de ikinci katta yine ana modeme bağlı bir tane 5 Ghz router var o da duvarın içinden geçen bir ethernet kablosuyla ana modeme bağlı ama bilgisayarla alakası yok onun onda da 5 GHz de 85 MBps falan geliyor
e abi şimdi sen o kadar dolandırmışsın. sana gelen dsl kablodan saymaya başla. duvar-modem, modem-router, router-pc.
bi de ana modeme ethernet kablo bağlayıp dener misin.

e abi şimdi sen o kadar dolandırmışsın. sana gelen dsl kablodan saymaya başla. duvar-modem, modem-router, router-PC.
bi de ana modeme ethernet kablo bağlayıp dener misin.
Ana modemden gelen kabloyu routerdan çıkarıp direk bilgisayara taktım 93.50 çıktı sonra eskisi gibi routerdan bilgisayara ethernet çektim 92.53 çıktı.

Ana modemden gelen kabloyu routerdan çıkarıp direk bilgisayara taktım 93.50 çıktı sonra eskisi gibi routerdan bilgisayara ethernet çektim 92.53 çıktı.
peki ana modemden gelen kablo yerine daha kısa, daha iyi bir kablo ile dener misin. mevcut kablo ne kadar uzunlukta.

Geri