Yardım Yardımlaşma Aliexpress Kampanyası! 8 TL'ye 300 TL'lik Klavye+Mouse Set Almak!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Slash Price Now! I found this fantastic bargain!
Items for 99% off!!

TIKLAYIP DESTEK OLMAK İSTİYORUM DEYİN ARKADAŞLAR GÜN BİRLİK GÜNÜ...

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

https://a.aliexpress.com/_mrshqd5
1.25 kaldı el atalım beyler gün birlik günü

%1,63 Kaldı.
Yardım edebilirsiniz.
Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

Evet arkadaşlar Aliexpress uygulamasına girdikten sonra KES ONU bölümünden alacağınız ürünlere Sadece vergi fiyatı ödeyip alınmaktadır. Kargo ve ürün fiyatı ücretsizdir. Vergi fiyatı ise üründen ürüne değişmektedir. Ben 300 liralık klavye mouse setine 8 TL vergi , 50 liralık mouse 1 lira vergi , ödedim. Resimde gördüğünüz ürünlerin hepsini 30-40 TL ye aldım. Başka hiç bir şekilde kapıda ödeme olmamaktadır. Bu kampanyayı kaçırmayın derim. Birden fazla ürün almaya kalkarsanız seçtiğiniz üründe indirim kazanmanız lazım . İndirim kazanmak için ürünü seçtikten sonra arkadaşlarınız sizin aldığınız ürüne girip bu arkadaşa indirimde yardım et butonuna basıp size indirim kazandıracaklardır. Böylelikle her ürünü sadece vergi ödeyerek alabilirsiniz.
Ekran kartı alabilirmiyiz ?

%99 indirim mi!

%99 indirim mi!

%99 indirim mi!

https://a.aliexpress.com/_mrBeUVV

lütfen yardım 1.50 kaldı

Ekran kartı alabilirmiyiz ?
KANKA ÜRÜNLER VAR ORADA OLANLARI ALABİLİRSİN SADECE LİNKİME TIKLARSAN SEVİNİRİM.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,652
Üyeler
184,341
Son üye
alpeer1
Geri