Neler Yeni

Yaşadığım sorun wattman sorunu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Tunahan Özler
Gigabyte 7600xt
Birden ekran kapanıyor kasa çalışıyor ama hiçbişey aktif değil. Kasadan kapat aç yaptığımda tüm driverler silinmiş ekran hzsi düşmüş tekrar kurulum yapıyorum düzeliyor. Bunu nasıl çözeceğim?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
Gigabyte 7600xt
Birden ekran kapanıyor kasa çalışıyor ama hiçbişey aktif değil. Kasadan kapat aç yaptığımda tüm driverler silinmiş ekran hzsi düşmüş tekrar kurulum yapıyorum düzeliyor. Bunu nasıl çözeceğim?
Tüm sistem özelliklerini yazar mısın?

Sürücü zaman aşımına uğradı uyarısı almıyorsunuz belli ki. Wattman değil gibi duruyor. Psu marka model nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Tunahan Özler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Tunahan Özler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OCCT adlı programı indir. İndirdikten sonra Stability Test yazan kısma girip Power testini seçip testi başlat bakalım. Görüntü bir anda gidecek mi bakalım?
tamam hocam şuan işteyim. Akşam 10,11 arası dönüş yaparım.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Murat
OCCT adlı programı indir. İndirdikten sonra Stability Test yazan kısma girip Power testini seçip testi başlat bakalım. Görüntü bir anda gidecek mi bakalım?
bi soru sorabilir miyim bu wattman tam olarak nedir sistemi kısıtlama falan bişey yapıyor mu

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Göksel
tamam hocam şuan işteyim. Akşam 10,11 arası dönüş yaparım.
amd bazı kartlarında bu sorun var driveri otomatik siliyor alt tab yapınca siyah ekranda kalıyor sanada o kartlardan denk gelmiş şansına

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
bi soru sorabilir miyim bu wattman tam olarak nedir sistemi kısıtlama falan bişey yapıyor mu
Sistemde bir sıkıntı varsa Wattman veriyor. Sadece ekran kartıyla ilgili bir durum değil. Bunu bir sürü şey tetikliyor olabilir. Genel olarak RAM ya da PSU'dan kaynaklı olabiliyor. Kaç senedir AMD kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Murat
Sistemde bir sıkıntı varsa Wattman veriyor. Sadece ekran kartıyla ilgili bir durum değil. Bunu bir sürü şey tetikliyor olabilir. Genel olarak RAM ya da PSU'dan kaynaklı olabiliyor. Kaç senedir AMD kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
teşekkürler bilgi için

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Tunahan Özler
amd bazı kartlarında bu sorun var driveri otomatik siliyor alt tab yapınca siyah ekranda kalıyor sanada o kartlardan denk gelmiş şansına
e napmam lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

başlattım hocam

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 6

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940