Neler Yeni

Yatırım olarak bilgisayar almak

BedirhanEfe

80+ Bronze
Arkadaşlar Geçen sene almayı düşündüğüm sistem ozaman 3500 Lira iken şuan sadece ekran kartı 4.5 Bin TL ve elimde şuan 14.500 TL para var babama onunla bilgisayar almak mantıklı diye konuşuyorum çünkü seneye o bilgisayar kim bilir nekadar olucak sizce mantıklımı?

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Arkadaşlar Geçen sene almayı düşündüğüm sistem ozaman 3500 Lira iken şuan sadece ekran kartı 4.5 Bin TL ve elimde şuan 14.500 TL para var babama onunla bilgisayar almak mantıklı diye konuşuyorum çünkü seneye o bilgisayar kim bilir nekadar olucak sizce mantıklımı?
her türlü erken alman senin için daha iyi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,321
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Şuan piyasa belli olmaz.

HoYeon Jung

80+ Gold
Hocam biraz saçma gelebilir ancak Altın bilgisayar donanımı kadar değerlenmedi
Hocam çoğu kişi zaten altından para kazanmak için yatırım yapmıyor, ya 30TL kar ediyorsun, ya etmiyorsun. Genelde o para elde kalıp harcanacağına altına verip ileri dönemde lazım olursa bozdurmak için yapılıyor. Bilgisayar piyasayı çok çalkantılı, şahsen ben girmezdim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,348
İsim
.
Sıkıntılı piyasa şu aralar
Hiç bulaşmazdım

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Apple ürünlerini tercih etmek mantıklı olabilir. Normal diğer bilgisayarlara göre marka, toplama vs. fiyat düşüşü macbook air veya allinone'larda çok fazla bir mali kayıp olmamakta. Belli bir kullanıcı kitlesi var bilindiği üzere. Yatırım için bir çok yol var elbette oda ayrı husus tabii ki. :)

Top Bottom