arturo
80+ Silver
Özgür demirtaş dolar bayramdan sonra 28 tl geçecek gerisi sonra konuşalım dedi nasıl artmayacak?Doların 28i geçeceğini düşünmüyorum ama
Özgür demirtaş dolar bayramdan sonra 28 tl geçecek gerisi sonra konuşalım dedi nasıl artmayacak?Doların 28i geçeceğini düşünmüyorum ama
Olabilir, ama mevcut hesapları etkileyen bir düzenleme yapamazlar yapabilecekleri şey en fazla yeni hesap açılışını durdurmak olur.Kaldırılma ihtimali var deniyordu en son
Öyle mi dedi ben 28 olur son diye anlamıştım öyleyse dolara devam edebilirimÖzgür demirtaş dolar bayramdan sonra 28 TL geçecek gerisi sonra konuşalım dedi nasıl artmayacak?
Büyük konuştu ustam. Bu tahminin sebebi nedir?hepsine yapabilirsin çünkü dolar yükselmiyor yada euro yükselmiyor TL değer kaybediyor ama yapacagın para biriminin enflasyonuna bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
30 olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
altın hedef 1800 demedi demeyin buraya yazayim sonra gelir görürsünüz
Ldpmfsğlfğsmcsğmcsğmxğsx
benim anneannemin babasından kalan altınlar var şuan değeri net 1m fazla o zaman bedavadı şimdi çok değerli ama satmadı çünkü evi var zor zamanda bi tanesini bana verdi o bile 50k vardır saklıyorum çok aşırı değerli o zamanın en pahalı satılanıdı ama ben sattırcam 1 tane daha alcamaltın genelde değeri koruyor
param oldukça basıyom ben de altınabenim anneannemin babasından kalan altınlar var şuan değeri net 1m fazla o zaman bedavadı şimdi çok değerli ama satmadı çünkü evi var zor zamanda bi tanesini bana verdi o bile 50k vardır saklıyorum çok aşırı değerli o zamanın en pahalı satılanıdı ama ben sattırcam 1 tane daha alcam