Neler Yeni

yatırım yapmak istiyorum fakat güzel bir şey bulamıyorum (yatırım olarak)

babapro31

80+
İyi günler 15 yaşındayım ailemle yaşıyorum pek bi giderim olmuyor yatırımdan kazandığım parayı kenara atmak istiyorum ama param yerinde saysında istemiyorum.
ilk önce altın alayım dedim ondan sonra büyük bir kâr olmayacağını anladım ondan sonra borsayamı girsem dedim ama grafik kovalayacak zamanım yok . sizce ne yapmam lazım

dafidak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baran Çolak
İyi günler 15 yaşındayım ailemle yaşıyorum pek bi giderim olmuyor yatırımdan kazandığım parayı kenara atmak istiyorum ama param yerinde saysında istemiyorum.
ilk önce altın alayım dedim ondan sonra büyük bir kâr olmayacağını anladım ondan sonra borsayamı girsem dedim ama grafik kovalayacak zamanım yok . sizce ne yapmam lazım
altın al üniversteye kadar beklet

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
dostum altın son 1 yılda%89 kazandırdı bence küçümseme elinde biriken miktar gram altın almaya yetecekse sürekli al kenara at yada ailenadına borsa hesabı aç oradan türkiyenin belli başlı firmaları vardır bist 30 derler en değerli 30 şirket tüpraş gibi mesela bunlara sürekli birikim yapabilirsin ama borsa her zaman daha riskli haberin olsun dostum ytd.

yusuf34

80+ Silver
döviz alıcaksın her zaman borsaya sakon bulaşma ekonomi olarak turhan bozkurt YouTube kanalını izleyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
altına güvenli liman derler şuan güncel 1 gr 3000tl ama borsada cebinde 200 lira varsa bununla bir hisse alıp biriktirebilirsin

babapro31

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum altın son 1 yılda%89 kazandırdı bence küçümseme elinde biriken miktar gram altın almaya yetecekse sürekli al kenara at yada ailenadına borsa hesabı aç oradan türkiyenin belli başlı firmaları vardır bist 30 derler en değerli 30 şirket tüpraş gibi mesela bunlara sürekli birikim yapabilirsin ama borsa her zaman daha riskli haberin olsun dostum ytd.
teşekkürler ,araştıracağım
döviz alıcaksın her zaman borsaya sakon bulaşma ekonomi olarak turhan bozkurt YouTube kanalını izleyebilirsin
tamam , izlerim teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

altına güvenli liman derler şuan güncel 1 gr 3000tl ama borsada cebinde 200 lira varsa bununla bir hisse alıp biriktirebilirsin
kanka ben risk seviyorum bi anda zengin olmak varya hkdjlasdh. kumara vesayre bulaşmak istemiyorum borsaya girmeyi düşünüyorum. yorumun için teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
teşekkürler ,araştıracağım

tamam , izlerim teşekkürler.

kanka ben risk seviyorum bi anda zengin olmak varya hkdjlasdh. kumara vesayre bulaşmak istemiyorum borsaya girmeyi düşünüyorum. yorumun için teşekkürler.

hemen zenginlik çok zor öyle ihtimal yok mesela 1 haftadır borsada %10 paramı kaybettim bu bir örnek iyice araştır gir bende senib yaşlarında ailemin kripto hesabından yatırım yapmaya başlamıştım

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Donald
PUHAHAHHAHAHAHAH DÖVİZİ YATIRIM ARACI SANANLAR İÇİN ELİMDE ÇOK GÜZEL SATILIK KÖPRÜ VAR

Herkes yatırımcı olmuş aaaaa

yusuf34

80+ Silver
PUHAHAHHAHAHAHAH DÖVİZİ YATIRIM ARACI SANANLAR İÇİN ELİMDE ÇOK GÜZEL SATILIK KÖPRÜ VAR

Herkes yatırımcı olmuş aaaaa
2017de döviz aldım ve hala şuan kardayım hiç bozdurmadım şuan dolar n ekadar hesapla bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
kardeşim borsa sürekli batıyor zaten paran pul olur. altın al beklet paran değerini korur. borsa kripto sürekli kontrol ister zaten anlamıyorsan hiç girme kurtlar sofrası ve sürekli batışlar oluyor

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Dostum sana tek bir şey söyleyebilirim altın

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Donald
2017de döviz aldım ve hala şuan kardayım hiç bozdurmadım şuan dolar n ekadar hesapla bakalım
PUAHAHAHHAHAHAHAHAHA KANKA GİT BİRAZ FİNANSAL OKUR YAZARLIK ÖĞREN.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun
Yaşın daha çok genç eğer yatırım ögrenmek istiyorsan ve sabırlıysan borsada temettü hisseleri var araştır aklına yatarsa yarı temettü hissesi yarı da altın alabilirsin biri düşerken en kötü diğeri yükselebilir

Altın alsan kârdayım de ama döviz aldığın için kârda olduğunu mu dusunuyorsun dolar da enflasyon yokmu sanıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,145
Üyeler
161,245
Son üye
Harun Doman
Top Bottom