Arkaplanı düzenleyebilirsin aslında. Eğer oturduğun yerin arkası duvarsa, güzel bir poster veya başka bir şeyle süsleyebilirsin.Arkadaşlar yayın için gerekli malzemeler nedir kasa falan topladım sadece bu malzemeler kaldı kamera mikrofon falan ekstra bir şey var mı bunlar dışında
Göze güzel hitap eden şeylerArkaplanı düzenleyebilirsin aslında. Eğer oturduğun yerin arkası duvarsa, güzel bir poster veya başka bir şeyle süsleyebilirsin.
Boş bir Bodrum'da odamız var yapılı orayı kendime göre düzenlemeyi düşünüyorum biraz şaşalıGöze güzel hitap eden şeyler
Arkadaşlar yayın için gerekli malzemeler nedir kasa falan topladım sadece bu malzemeler kaldı kamera mikrofon falan ekstra bir şey var mı bunlar dışında
İnternet ayrı baglattiracagim onun için ne önerirsinizkulaklıgında mikrofon varsa ondanda konusabilirsin ışıklandırmalar var el yapımı birşeyler ayarlarsın ugrasmak istemezsen alabilirsin kamera ve internet hızın
2 Gün önce sözleşmem bitti ttnet ile, vodafoneye geçtik 80 tl aylık 36 mbps download 7 de upload alıyorum 4-5 üzeri upload yayın açman için yeterli olur vodafone öneriyorum(ilk 4 ay 100 tl ödeyecekmişiz modem ücreti olarak sonra 80 e düşecekmiş)İnternet ayrı baglattiracagim onun için ne önerirsiniz
Upload hızında yeterliyse ve sistem parçaları da yayını kaldırabilecek ise başlamanıza engel bir durum yok.Arkadaşlar yayın için gerekli malzemeler nedir kasa falan topladım sadece bu malzemeler kaldı kamera mikrofon falan ekstra bir şey var mı bunlar dışında
Sistemim yazıyor imzamda zaten yeterli diye düşünüyorum şuan içinUpload hızında yeterliyse ve sistem parçaları da yayını kaldırabilecek ise başlamanıza engel bir durum yok.