Yayın/Kayıt Yapmak İçin Mikrofonu İyi Olan Kulaklık Önerisi 15k Bütçe

Eyps

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
Youtube kanalım için ufak tefek oyun videoları çekiyorum ve bimden alınma baya ucuz harici bir masaüstü mikrofonum var. Mikrofonun kalitesiz oluşu, kayıt aldığımda sesimi çok kötü alıyor haliyle. Suanda kullandığım kulaklık James Donkey 712'nin mikrofonu da kalitesiz ve kulaklık baya bi eskidi, yeni bir kulaklık almak istiyorum.

Şimdi sorum şu: Ben masaya ekstra bir mikrofon koymak istemiyorum, hem çok yer kaplıyor hem kablo kalabalığı olsun, görüntüsü beni rahatsız ediyor. Yeni alacağım kulaklığın mikrofon kalitesi kayıt alabilecek seviyede iyi olsun, bu sayede ben de zaten kulaklığımı eskidigi için yenilerken mikrofonu iyi bir kulaklık alarak mikrofon işini de çözmüş olurum.

Wireless veya kablolu fark etmez, aşırı kaliteli olması da gerekmez. Orta seviye iş görecek kadar kaliteli mikrofonu olsa yeterli. Varsa önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe 15k.

mikrofonu ayrı kulaklığı ayrı alsanız daha iyi olmaz mı 15k bütçe ile
Dediğim gibi masada mikrofonun ayriyeten yer kaplamasını istemiyorum. Kablo kalabalığı ve görüntüsü kalabalık bir görüntü oluşturuyor. Ayriyeten mikrofon alacaksam bile belki ilerleyen yıllarda alabilirim.
Mikrofonu kaliteli bir kulaklık bulamazsam da yaka mikrofonu düşünüyorum şimdilik.
Kulaklik olarak da arastirdigim kadarıyla Corsair hs80 iyi diye gördüm, araştırmaya devam ediyorum.

Dediğim gibi masada mikrofonun ayriyeten yer kaplamasını istemiyorum. Kablo kalabalığı ve görüntüsü kalabalık bir görüntü oluşturuyor. Ayriyeten mikrofon alacaksam bile belki ilerleyen yıllarda alabilirim.
Mikrofonu kaliteli bir kulaklık bulamazsam da yaka mikrofonu düşünüyorum şimdilik.
Kulaklik olarak da arastirdigim kadarıyla Corsair hs80 iyi diye gördüm, araştırmaya devam ediyorum.
kulaklık mikrofonu ile içerik üretilmez bence iyi bi mikrofon standı ile kabloları saklarsın

kulaklık mikrofonu ile içerik üretilmez bence iyi bi mikrofon standı ile kabloları saklarsın
Kaliteli bir mikrofonu olan bir kulaklık var ise benim şimdiki aldığım ses kaydından kat kat daha iyi ses elde ederim zaten bu da şimdilik işimi görür, ilerde kanal büyüdükçe yine kaliteli bir mikrofon alınabilir diye düşünüyorum

Corsair hs80 max hepsiburada da 6 taksit imkanı veriyordu sipariş geçtim arkadaşlar gelince deneyimlerimi de yazarım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,356
Üyeler
183,104
Son üye
Qwerty10
Geri