Yayıncıya küfürlü donate atmak

Mamistv

80+
Reaksiyon skoru
55
Çok yakın bir arkadaşım Full küfürlü yayın yapıyordu, bende komiklik olsun diye 5 TL gönderip küfürlü bağış attım. Bağışı ByNoGame üzerinden attım. Ama şan bir korkum var. Chat de birkaç kişinin söylediğine göre ByNoGame yayıncı şikayet etmesede otomatik dava açtığını söylediler. Bu doğru mu? Arkadaşım şikayet etmese bile dava yer miyim? Yapabileceğim bir şey var mı?

Çok yakın bir arkadaşım Full küfürlü yayın yapıyordu, bende komiklik olsun diye 5 TL gönderip küfürlü bağış attım. Bağışı ByNoGame üzerinden attım. Ama şan bir korkum var. Chat de birkaç kişinin söylediğine göre ByNoGame yayıncı şikayet etmesede otomatik dava açtığını söylediler. Bu doğru mu? Arkadaşım şikayet etmese bile dava yer miyim? Yapabileceğim bir şey var mı?
Hiç öyle bir şey duymadım eğer varsa geçmiş olsun

Şimdi baktım e devlet üzerinden yapılıyor.
Hadi be şakada geç kaldım :(

Son düzenleme:
Baktımda sanırım böyle bi dava olayı varmış ama tam bilmiyom geçmiş olsun

Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Böyle bir durumda aileme danişmalımıyım? Kesin mi?

lan dur şakaydı QWVEGQWVEYQEYFQEWYGVEJWJQ öyle bir şey yaşayan olmadı hiç merak etme bir şey olmaz
Ulan şakana...

Yarım saattir evde boş bos volta atıyorum. Akıllı bileklik stres uyarısı verip duruyor, yemei dahi yiyemedim. Hiç bir şey yapamadım, yatamadim bile. Kalbim yerinden fırlicak gibi...

Kesinlikle bir sorun yaşamam demi emin misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,333
Üyeler
183,825
Son üye
ZAMEE
Geri