NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,991
epic te indirim vardı rdr2, God Of War ve Horizon Zero Dawn bakabilirsin.
Rdr2 varmış gowda varmış yazdım ben.epic te indirim vardı rdr2, God Of War ve Horizon Zero Dawn bakabilirsin.
bende gow ve horizon zero dawn aldım yaz için.Rdr2 varmış gowda varmış yazdım ben.
Diğerini bilmemde gow2018 çabuk bitiyor.bende gow ve horizon zero dawn aldım yaz için.
indirim bitmeden rdr2 de çekmeye çalışacağım 90tl iken almadım çok pişmanım.Diğerini bilmemde gow2018 çabuk bitiyor.
124tl iken almıştım, çok memnunum.indirim bitmeden rdr2 de çekmeye çalışacağım 90tl iken almadım çok pişmanım.
hocam max payne 3 ü sevebilirsin belki indirimdeyken almıştım geçen ay oynadım bitirdim güzel oyunyaklaşık 350 TL bir bütçeye sahibim yazın saracak oyun önerisi yapar mısınız?
hocam yeni aklıma geldi beholder serisine bakabilirsin türü sevenler için güzel bir oyun türkçe dil desteği mevcuthocam max payne 3 ü sevebilirsin belki indirimdeyken almıştım geçen ay oynadım bitirdim güzel oyun
bende yeni oynayacağım ucuzken alayım dedim heryerde görüyorum. bu arada nays ta %20 geri ödeme var oyunlar için onu da kullanabilirsiniz.horizon zero dawn çok tekrarlıyor diyorlar o yüzden almayı düşünmüyordum
onun yerine spider man alacağım sanırım veya elden ring yaz indirimlerindebende yeni oynayacağım ucuzken alayım dedim heryerde görüyorum. bu arada nays ta %20 geri ödeme var oyunlar için onu da kullanabilirsiniz.