Yeşil ve maviyi kullandım lakin ikiside pek kalıcı değil ben deodorant tan ziyade parfüm arıyorum genede teşekkür ederimslazanger deodorant var ama baya iyi kokusu kalıcılıgı var önerim kalicılık için mavi kokusu için yeşil olan goldda var ama ben pek beğenmedim
parfüm önerisi vermeyeceğim ama onun yerine tavsiyem yaz aylarında body mist üzerine parfüm at kanka. yaz ayları parfüm düşmanı aylardır tek başına parfüm naparsan yap uçuyor.500 TL gibi bir bütçem var ve yaz için parfüm arıyorum kalıcı ve fresh bir koku istiyorum. Bu fiyata bildiğiniz kaliteli parfümler varsa önerirseniz sevinirim. ( Erkeğim ) .d
slazanger deodorant var ama baya iyi kokusu kalıcılıgı var önerim kalicılık için mavi kokusu için yeşil olan goldda var ama ben pek beğenmedim
Body mist olarak ne önerirsinparfüm önerisi vermeyeceğim ama onun yerine tavsiyem yaz aylarında body mist üzerine parfüm at kanka. yaz ayları parfüm düşmanı aylardır tek başına parfüm naparsan yap uçuyor.
orien futura kullanıyorum fresh boğmuyor.Body mist olarak ne önerirsin
kanka herkesde duyuyorum deneyemedim bi türlü nası bir kokusu var odunsu mu meyve mi ağır mı tarif edebilirmisin?Bargello 554
MAD parfum var çok güzel kokuları var bende 3 çeşit parfümü var 100 ml 2 taen parfüme en son 450 ödemiştim.500 TL gibi bir bütçem var ve yaz için parfüm arıyorum kalıcı ve fresh bir koku istiyorum. Bu fiyata bildiğiniz kaliteli parfümler varsa önerirseniz sevinirim. ( Erkeğim ) .d
Ciceksi softkanka herkesde duyuyorum deneyemedim bi türlü nası bir kokusu var odunsu mu meyve mi ağır mı tarif edebilirmisin?
Bakabilirsin.Parfümlerin Kodunu verir misin